Dana Rogoz a fost, din nefericire, diagnosticată cu o afecțiune foarte gravă din cauza căreia este nevoită să urmeze un tratament pentru tot restul vieții sale. În urma unui comentariu pe care l-a primit în mediul online, ea a decis să le vorbească internauților despre afecțiunea care îi dă mari bătăi de cap.

Un internaut a afirmat pe rețelele sociale că îndrăgita actriță suferă de tiroidă și că pe Instagram pozează în persoana fericită, care duce o viață de vis, când nu este așa. În plus, persoana respectivă a ajuns la concluzia că Dana Rogoz nu are ce sfaturi să dea având în vedere problema cu care se confruntă.

Dana Rogoz, declarații sincere despre boala de care suferă

Dănuța suferă de tiroidă. Nu are ce sfaturi să îți dea. Pe Instagram vei vedea doar partea ruptă din basme, adevărul e dincolo de noi”, i-a scris cineva în comentarii.

Citind și ea comentariul respectiv, a decis să vină cu o serie de explicații spunând că are tiroidă autoimună. Aceasta presupune probleme legate de hipotiroidism, mai exact ar putea să se lupte cu kilogramele în orice moment.

„Doamne, în ce te bagi…Eu am tiroidă autoimună, adică probleme legate de hipotiroidism mai degrabă, adică aș putea avea tendințe de îngrășare. Deci argumentul cu tiroida e în această situație rupt de realitate”, a fost răspunsul oferit de Dana Rogoz.

Într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp, actrița a menționat că nu simte că a luat în greutate, așa cum ar fi normal din cauza bolii de care suferă. Schimbările pe care le-a remarcat sunt cele de la nivelul pielii care a început să se usuce. Urmează un tratament pe care ar trebui să îl respecte toată viața și își face periodic analizele, pentru a ține boala sub control.

“Și asta contează (nr. în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.