De când și-au unit destinele, multă lume se întreabă când vor avea un copil Cleopatra Stratan și Edward Sanda. În urmă cu doar câteva ore, ea a vorbit despre una dintre cele mai curiozități de-ale fanilor, iar aceștia au rămas mască în fața declarațiilor pe care vedeta le-a dat.

Cei doi îndrăgostiți nu se grăbesc în ceea ce privește aducerea pe lume a unui bebeluș, dar se văd deja părinți și sunt siguri că vor face față de minune și acestei provăcări. Cleopatra Stratan a fost judecată și pentru faptul că s-a măritat la doar 18 și că a făcut o nuntă atipică și, mai mult de atât, unii oamenii i-au criticat și rochia pe care a purtat-o în ziua marelui eveniment. Deși a primit multe comentarii de hate, ea nu s-a lăsat în niciun fel descurajată de acestea.

Cleopatra Stratan, susținută de părinți

”A fost exact așa cum ne-am așteptat să fie, chiar mai frumoasă decât ne-am așteptat. Cel mai important pentru a fost că noi ne-am simțit bine și că oamenii de lângă noi s-au simțit bine și relaxați. A fost o petrecere ca între prieteni. N-am făcut nimic din ce se zice, doar întâmpinarea oaspeților, aruncatul buchetului și dansul mirilor. Și dansul a fost spontan”, a declarat Cleopatra Stratan pentru antenastars.ro.

Atât ea, cât și paretenerul ei de viață au făcut mereu doar ceea ce au simțit, chiar dacă oamenii sunt obișnuiți cu un anumit tipar. Singura tradiție pe care au păstrat-o a fost cea cu care aruncarea buchetului. Edward Sanda a spus că vor face un copil, doar în momentul în care vor simți că a venit vremea pentru asta.

”A fost diferită, nu neapărat controversată. Toată lumea e obișnuită după un anumit tipar, lumea vorbește. Doar aruncatul buchetului s-a făcut, atât. Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, a spus Edward Sanda

”Nu am făcut nimic că ne-am grăbit, am făcut că am simțit, când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil”, a mai spus artista.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.