Mara Bănică se pregătește intens pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său. Jurnalista este în culmea fericirii și i-a anunțat pe toți cei care o urmăresc că va fi mamă de fată. Ea a dat vestea cea mare în mediul online, iar oamenii s-au grăbit să o felicite în comentarii, fără să știe prin ce clipe de coșmar a trecut vedeta, după ce a rămas gravdă.

Vedeta a fost foarte discretă în ceea ce privește viața ei până în momentul de față. Ține atât de mult la acest lucru, încât nimeni nu a aflat până acum cine este bărbatul care i-a furat inima și tatăl copilului ei. Preferă să se bucure de momentele frumoase în intimitatea sa și nu în fața camerelor de filmat sau a aparatelor de fotografiat. Tocmai de aceea, multă lume a fost șocată când a dat detalii despre saricna sa.

Mara Bănică, detalii neașteptate despre sarcină

„Primul trimestru de sarcină a fost îngrozitor pentru mine. Mi-a fost rău constant, 24 de ore pe zi. Nişte greţuri indescriptibile, urmate de două etape de sângerare atât de puternice, încât a fost necesară internarea acasă pentru o lună şi jumătate. Am stat doar în pat 6 săptămâni. Mă ridicam doar să mănânc şi să merg la baie. Nu am suferit atât de mult în viaţa mea. Dar am rămas pozitivă”, a declarat viitoarea mămică pentru cancan.ro.

Mara a dezvăluit că primul trimestru de sarcină a fost unul îngrozitor, pentru că i-a fost rău constant. Mai mult de atât, jurnalista a fost nevoită să stea internată acasă timp de o lună și jumătate. Cele șase săptămâni în care a stat la pat au fost unele oribile, mai ales că se ridica doar pentru a mânca și pentru a merge la baie.

„Eu trebuia să îmi fac analizele de sânge pentru a afla dacă sunt sau nu însărcinată, la o anumită dată. Vreau să vă spun din start că eu şi soţul meu încercam de un an să facem un copil , aşa că în fiecare lună intram în emoţiile aşteptării. N-am rezistat să aştept cele două săptămâni, aşa că, mai devreme cu 7 zile am fost la analize, fără să spun nimănui. Rezultatul a venit după câteva ore. De bucurie, am sărit cu telefonul pe care avem rezultatul pozitiv afişat în braţe la soţul meu, care nu înţelegea despre ce este vorba. Am avut nevoie de vreo 5 minute să îmi revin şi să-i spun la modul coerent. Ne-am bucurat enorm, vă daţi seama, mai ales că este un copil extrem, extrem de dorit”, a mai declarat vedeta pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.