Drumul către succes nu a fost deloc unul ușor pentru actrița Cristina Ciobănașu. Până a ajunge unde este acum, vedeta a fost nevoită să treacă prin multe greutăți pe care acum nu le mai vede cu aceiași ochi ca înainte. Fosta parteneră de viață a lui Vlad Gherman a traversat perioade dificile despre care a vorbit recent, într-un interviu pe care l-a acordat.

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară, având mii de tineri care o urmăresc, care o apreciază și care o iau drept exemplu. Încă de la o vârstă fragedă, ea a devenit cunoscută, iar acest lucru a făcut-o să simtă că are o mare responsabilitate pe umerii ei și că nu o poate da în bară. Privind în trecut, artista a realizat că drumul ei nu a fost deloc ușor și că a muncit mult pentru visurile sale.

Cristina Ciobănașu, moment de sinceritate despre greutățile din trecut

Frumoasa vedetă nu a fost mereu puternică, a avut zile în care simțea că nu mai poate față tuturor provocărilor și, pur și simplu, claca. Cu toate acestea, reușea să se ridice de fiecare dată și se gândea că vor urma și zile mai bune, pentru care era pregătită din plin. De asemenea, a avut mare noroc și că a întâlnit oamenii potriviți care au fost mereu alături de ea și i-au zis o vorbă bună, când avea cea mai mare nevoie.

„Uitându-mă în urmă, nu le-aș mai putea numi greutăți. Am avut foarte mult noroc, dar am și muncit ca să ajung cea care sunt astăzi. Nu a fost un drum ușor. Au fost foarte multe momente în care am clacat, în care simțeam că nu mai fac față. Însă, am reușit să mă ridic de fiecare dată, ajutată de gândul că trebuie să vină și perioade mai bune, că trebuie să răsară din nou soarele pe strada mea. În plus, am avut norocul să găsesc oamenii potriviți la momentul potrivit, care să mă ajute cu un sfat sau o vorbă bună. Cred că cele mai grele momente le-am trăit în primul an după ce m-am mutat în București. Îmi era foarte dor de părinți. Nu mă adaptasem încă la noua viață. Deși familia din București a făcut toate eforturile să mă integrez, să mă simt iubită, înțeleasă. Doar că totul era nou și diferit”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru viva.ro.

Citeste si:
Primele momente de viață ale fiului lui Theo Rose. Artista a postat...
Primele momente de viață ale...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.