Antonia este fericita mamă a trei copii superbi pe care îi adoră, Akim, Dominic și Maya. Băieții săi locuiesc alături de ea și de tatăl lor, Alex Velea, în timp ce fata ei din prima căsătorie stă în Italia. Cele două se văd destul de rar, dar iubita lui Alex Velea nu ratează niciun eveniment important din viața fiicei sale, astfel că recent a mers la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere.

Fanii Antoniei erau obișnuiți ca vedeta să posteze o mulțime de imagini cu cei mici în mediul online, dar de ceva vreme acestea au dispărut aproape în totalitate. Ei bine, vâzând lucrurile acestea, fanii i-au cerut câteva explicații. În plus, unii au fost extrem de curioși să vadă și mai multe fotografii sau filmări de la petrecerea Mayei, doar că acestea nu și-au făcut apariția pe contul ei de Instagram.

Antonia, explicații date fanilor

Având în vedere situația, Antonia a decis să ofere și câteva explicații în acest sens. Artista i-a făcut pe cei care o urmăresc să înțeleagă faptul că nu vrea să îi expună prea mult, iar pentru ea fericirea adevărată a vieții este să te bucuri de ei în afara rețelelor sociale. Ea a mai zis că nu simte nevoia de a se lăuda cu ceea ce are pe rețelele sociale și nici cu copiii ei. Iubita lui Velea este de părere că micuții eu sunt puri, iar internetul nu este un loc potrivit pentru ei.

„Nu vreau să-i expun prea tare. Îi voi posta doar când voi simți eu. Fericirea adevărată a vieții este să te bucuri de ei fără să-i pui pe rețelele sociale. Daaar, aceasta este doar opinia mea. Nu credeți tot ce postează oamenii pe rețelele de socializare, există mulți prefăcuți acolo. Să fii disperat să postezi orice este, de fapt, foarte trist, deoarece omiți să te bucuri de esența vieții, de aceea mă întorc la subiectul – fiica mea. Toți ați cerut imagini de la petrecerea de ziua fiicei mele. Dar răspunsul meu este – NU, deoarece acea zi face parte din viața mea privată. Nu simt nevoia de a mă da mare sau să o expun prea tare. Aceste momente sunt foarte prețioase pentru mine. Fiica și fiii mei sunt cele mai mari bucurii din viața mea, iar internetul nu este pur. Dacă mă decid spontan să-i postez, o voi face pentru că așa vreau eu. E alegerea mea!”, a scris Antonia pe Story.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.