Participarea la Survivor România l-a ajutat pe Zanni să ajungă cunoscut în întreaga țară, dar lui i-a surâs norocul încă dinainte de accepta cea mai mare provocare din viața sa. Ei bine, artistul nu a dus deloc un trai fericit fiind abandonat de familie încă de la o vârstă fragedă, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Cu toate acestea, el nu a renunțat la visurile sale și a luptat să ajungă tot mai sus, știind mereu ce vrea să facă în viață.

Până a-i trece prin cap ideea de a-i scrie lui Alex Velea, Zannidache era un simplu frizer într-un cămin de studenți. Doar trecuse de etapa copilăriei, făcuse câteva cursuri și știa bine ce își dorește să facă pe viitor. Avea clienții lui pe care îi tundea de fiecare dată și era cunoscut printre ei. Și-a dorit mereu să evolueze, să plece din acel cerc de oameni și după mulți ani de muncă, a și reușit.

Zanni a lucrat ca frizer

„Eram un simplu frizer într-un cămin de studenți și mă plictiseam, trecusem de etapa copilăriei, mă maturizasem, făcusem cursurile de frizeri, știam ce vreau să fac cu viața mea. Aveam clienții mei, o comunitate a mea în acel cămin, eram cunoscut ca frizer. Doream să evoluez, să părăsesc acel cerc”, a declarat Zanni pentru viva.ro,

Lui Alex Velea i-a dat mesaj într-o seară fără să aibă prea mari așteptări din partea sa că îi va răspunde, pentru că \anni se gândea că are multe prea multe mesaje în privat, pentru a-l vedea și pe al său. Spre surprinderea lui, iubitul Antoniei i-a răspuns foarte repede și lucrurile au început să se miște. În doar în săptămână a lansat prima piesă, mai apoi a mers la concerte, iar viața lui s-a schimbat de la o zi la alta în bine.

„Am avut o seară în care trebuia să stau cu mine și, după multe gânduri, am decis să îi dau un mesaj lui Alex Velea. Eram convins că nu va răspunde, dar m-am înșelat, mi-a răspuns foarte repede.

Mi-a propus să ne vedem. Totul s-a întâmplat cu repeziciune. Deși nu mai cochetasem cu muzica, în maximum o lună de când am ajuns la el la studio, am lansat prima piesă. Totul a evoluat foarte rapid, am mers în concert, lucrurile s-au aliniat cum trebuie. Alex Velea se aștepta să fie greu, nu făcusem muzică, dar a crezut în mine. Nu am descoperit acest lucru, nu sunt cântăreț. Lângă Alex Velea am reușit să învăț notele, să cânt și live, deși n-am o voce de interpret, nu sunt Justin Bieber. Cred că un cântăreț nu are succes cu o interpretare impecabilă, ci are succes dacă pune sentimente în acea melodie, dacă face oamenii care îl ascultă să trăiască, să simtă. Muzica înseamnă sentiment, nu numai talent. Eu nu cred că am calități de cântăreț, dar pun suflet în ceea ce cânt”, a mai zis artistul pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.