În ultima vreme, pe internet, scandalul dintre Bogdan Mocanu și fosta lui parteneră de viață, Andra Voloș, a luat amploare. Cele două vedete s-au certat ca la ușa cortului, pe rețelele sociale, iar fanii au fost de-a dreptul uimiți de cuvintele urâte pe care și le-au adresat doi oameni care în trecut se înțelegeau de minune și se iubeau enorm.

Andra Voloș a aprins scânteia, după ce a făcut o serie de declarații despre actuala iubită a prietenului lui Jador. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a simțit, cel mai probabil, că punctul slab al acestuia în momentul de față este iubita sa pe care o ține ascunsă de ochii lumii. Artistul a răbufnit, în clipa în care Andra a făcut acele declarații și i-a adus la rândul său acuzații grave femeii de care s-a îndrăgostit și care până acum ceva vreme făcea parte din viața sa.

Bogdan Mocanu recunoaște că a greșit

„E vina mea pentru că m-am concentrat foarte tare pe ce am acum și cumva au fost mai multe încercări de-ale ei de a mă gâdila acolo la nervul acela legat de relația mea și la un moment dat am explodat, dar am explodat într-un moment în care ea nu făcuse nimic, adică nu a fost o reacție la ceva ce a făcut ea atunci. Se umpluse paharul și m-a prins într-un moment în care nu gândeam”, a spus Bogdan Mocanu, la un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro

El este de părere că a făcut o greșeală, pentru că a căzut în plasă, când ea a făcut acele afirmații legate de relația lui. A explodat într-un moment în care ea nu făcuse mare lucru, dar nu a gândit prea mult din cauza nervilor. Se pare că iubita lui este și ea la curent cu tot ceea ce se petrece, pentru că au o relație bazată pe încredere și nu îi ascunde nimic, ba chiar se pare că ea știe mai multe decât el legat de cearta cu Andra Voloș care este subiect de discuție pentru multă lume.

„Nu imi explic aceste reacții întrucât nu recunosc omul care a devenit (n.r. Andra Volos). A fost o experiența din care am avut multe de învățat (n.r. despre relația cu Andra Volos). Din greșeli învățam și nu as fi fost omul de astăzi dacă nu m-aș fi lovit pe rând cu capul de fiecare încercare a vieții. Și eu și ea știm multe chestii unul despre celelalt pe care publicul nu le știe, însă oricare din noi care ar aduce astfel de detalii in discuție ar decadea mai jos decât “victima”, a spus Bogdan în exclusivitate pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Bogdan Mocanu, acuzații dure la adresa lui Jador. Cei doi sunt...
Bogdan Mocanu, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.