Zanni și Sebastian Chitoșcă au legat o frumoasă prietenie în cadrul emisiunii la care au participat împreună, Survivor România. Cei doi s-au înțeles destul de bine pe tot parcursul competiței, dar au avut și multe momente în care s-au certat. După ce fiecare a ajuns acasă, lucrurile au început să se mai schimbe, iar fostul fotbalist a explicat și de ce.

Distanța dintre ei este cel mai mare imanic al prieteniei lor. Fiind la 2000 de kilometri distanță, foștii Faimoși nu se pot vedea, dar vorbesc prin mesaje. Multă lume se aștepta ca ei să facă live-uri împreună, dar acest lucru este posibil. Mai mult de atât, Sebi este de părere că unii l-ar fi judecat, dacă lucrurile ar fi stat în felul acesta. El a ținut să precizeze și că Zanni nu este partenera lui de viață, să vorbească zilnic, dar vorbesc când au timp.

Sebastian Chitoșcă, declarații despre Zanni

„Oameni buni, suntem doi oameni la 2000 km distanță, e clar că nu ne putem vedea, dar vorbim prin mesaje. Oamenii se așteptau să rupem live-urile împreună. Dacă se întâmpla chestia asta pe care o vor ei, începeau să zică: bă milogule... Nu e președintele României Zannidache. Eu îl cunosc mai bine pe el decât mulți alții care se dau prieteni cu el. Nu e femeia mea să vorbesc zilnic cu el, dar vorbim. Clar avem proiecte împreună, dar ele trebuie să se așeze. Ne mai sunăm și ne amuzăm de mesajele oamenilor”, a spus Sebastian Chitoșcă pentru Ștafeta Mixtă.

Nu doar cu Zannidache a păstrat legătură, deși este departe de țară, ci și cu alți foști colegi printre care se numără Sorin, Allin, Cucu, Cosmin, dar și Albert. Foarte rar mai vorbește cu Jador și Culiță Sterp. Cea pe care nu a băgat-o deloc în seamă este Elena Marin, dar a mărturisit că dacă ea i-ar fi scris vreodată, nu ar fi ezitat să îi răspundă.

„Mai vorbesc din când în când cu Albert, cu Cucu, cu Raluca, cu Sorin, cu Alin Buturugă, Cosmin de mai multe ori, nu doar câteodată, Culiță, cu Jador am mai vorbit pe Whatsapp. Jador e șmecher, nu dă follow back. Cu Elena nu am vorbit niciodată, dar dacă mă întâlneam cu ea, dacă îmi dădea vreun mesaj, îi răspundeam cu cea mai mare plăcere. Să vă zic cum stă treaba cu Elena, ea categoric la bază nu e un om rău aici. Ea a fost o scorpie, o periculoasă, ăsta a fost rolul ei. Nu mă așteptam (n.r- relație între Simona și Albert).Nu m-am gândit niciodată nici la Hapciuc, nici la Albert, Dacă ei sunt împreună... A, s-au și despărțit. Au fost împreună ca și câinii, care se lipesc doar o dată, a mai spus Sebi.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.