Sebastian Chitoșcă a fost nevoit să renunțe la cariera sa de fotbalist, dar nimeni nu a știut clar de ce a ales să facă acest lucru și să spun adio unui lucru pe care îl plăcea să îl facă. E bine, într-un interviu pe care fostul concurent de la Survivor România, a povestit cum a ajuns în această situație și se pare că fratele lui este „vinovat” pentru hotărârea luată de Sebi.

La momentul actual, fostul Faimos locuiește alături de familia lui în Germania, unde nu îi este chiar atât de ușor pe cât ar crede unii. Din câte a povestit chiar sportivul, misiunea lui acolo este una foarte grea. De cele mai multe ori, lumea îl judecă din cauza faotului că nu se duce acasă, în România, pentru a juca fotbal, dar nimeni nu știe prin ce trece el, de fapt.

Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri emoționante despre fratele lui

Sebastian Chitoșcă a plecat acolo, pentru a avea grijă de fratele său care este grav bolnav, dar se pare că zilnic este judecat pentru asta. Este conștient că nu poate câștiga nicodată lupta cu cei care îi aruncă tot felul de cuvinte dure, mai ales că el crede că persoanele respective au doar tristețe în suflet.

„Eu am misiune grea aici. Oamenii mă judecă pentru că nu vin în România, să joc fotbal. Eu am un frate de care trebuie să am grijă. În fiecare zi sunt judecat pentru chestia asta. Dacă vrei să judeci pe cineva, pune și tu câteva întrebări înainte. Evident nu am cum să câștig lupta asta a hate-ului. Poate într-o zi o să își dea seama oamenii că de aia nu evoluează, pentru că au parte neagră în ei. Noi oamenii, indiferent de ce probleme avem, nu vrem să le arătăm. Mulți dintre cei care pozează în fericire, au tristețe în suflet”, a declarat Sebastian Chitoșcă pentru Ștafeta Mixtă.

Fratele lui a suferit un accident, apoi a fost părăsit de soție și nu are pe nimeni în afată de familia lui. Sebi a decis să îi fie alături, dar crede că este mai bine în afara țării, pentru că și el ca orice om are o chirie de plătit și facturi. Mai mult de atât, a recunoscut că Survivor l-a ajutat din mai multe puncte de vedere, în special din punct de vedere financiar.

”Eu nu trebuie să stau lângă fratele meu zilnic. El nu lucrează, are o chirie de plătit, are de la statul german un venit de 700 de euro, l-a lăsat și soția după acest accident. Sunt multe chestii, degeaba sunt lângă tine fizic și ne bate porumbelul la stomăcel. Ni se cere să plătim chirie, lumină, eu în modul ăsta sunt aproape de fratele meu. El în majoritatea timpului nu e persoana pe care am cunoscut-o când eram mic. Dar putea să fie în altă parte în care nu mai eram lângă el nici în starea asta. Ce a rămas acolo stricat, a rămas stricat, nu se mai poate repara niciodată. Când se trezește e o persoană echilibrată, după câteva ore e totul schimbat. Și în momentul de față, acel om care a fost un criminal la viața lui, încă este în libertate pentru că se mușamalizează, are niște influențe, în România orice este posibil. Mie mi-a fost mult mai greu înainte de Survivor. Am rezistat și am trecut prin toate cele dinainte de competiție. Pe mine Survivor m-a ajutat din mai multe puncte de vedere, unul e financiar. Unii recunossc, alții nu. Dar și sentimentul de bucurie de după competiție, am primit mesaje foarte frumoase”, a mai povestit Sebastian Chitoșcă,

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.