Drama trăită de fiul lui Ciprian Fanaca, actor de la Divertis, a ajuns în atenția publică în luna mai a acestui an. În vârstă de 11 ani, Radu trăiește alături de bunica sa maternă într-un apartament închiriat, după ce a rămas orfan de ambii părinți.

Fiul actorului Ciprian Fanaca, colaborator permanent al grupului Divertis, a rămas orfan de ambii părinți

Ciprian Fanaca s-a stins din viață la 53 de ani, în urmă cu șase ani, după o lungă suferință provocată de o boală fără leac. În urmă cu câteva luni, și partenera sa de viață s-a stins tot din aceeași cauză, la vârsta de 30 de ani.

Rodul iubirii lor a rămas în grija bunicii și visează să ajungă un mare designer de mașini, cu scopul de a face ceva din pasiune, precum tatăl său, dar și de o ajuta pe bunica Nicoleta să ducă o viață lipsită de griji.

Femeia spune că nu și-ar vedea rostul dacă nepotul nu ar fi în viața ei, oricât de greu le e acum. După ce i-au pierdut pe cei doi, pentru a se descurca, Nicoleta a vândut singurul bun pe care îl deținea, o mașină, pentru a trece cu bine peste fiecare zi. Banii, însă, nu vor ajunge o veșnicie.

„O iubesc foarte mult pe bunica. Ea are nevoie de dragoste și un om care să o sprijine. Nu-mi prea place actoria, îmi place matematica. Vreau să fac o mașină care să fie în toată lumea, una dintre cele mai bune”, a spus Radu la Antena 1.

„Eu îl am pe el și pentru el trăiesc ca să-l fac mare, deștept și un om cinstit. Dacă nu ar fi el, nu știu dacă aș mai exista. Vreau o căsuță pentru el, ca să nu mai plătim chirie. Îi este frică să nu râdă copiii de el, se simte dezrădăcinat”, a mărturisit Nicoleta.

Ciprian Fanaca a murit în 2015

Actorul, colaborator permanent al grupului Divertis, a murit într-o noapte de marți spre miercuri, în 2015, la 53 de ani, în urma unei lungi lupte cu cancerul. Cu două săptămâni înainte de tragedie, mai mulți prieteni ai artistului au organizat un concert caritabil pentru a strânge fonduri necesare tratamentului acestuia. Apropiații spuneau atunci că Fanaca părea să se simtă mai bine.

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

  • El a fost înmormântat la Galați, orașul natal.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.