Marilena, fosta concurentă a acestui sezon de la Survivor, și Andrei Ciobanu, care a făcut parte din primul sezon, se iubesc la nebunie, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Cei doi nu se știu de prea multă vreme, ci s-au cunoscut după ieșirea ei din comepetiție, când Andrei a vrut să filmeze un vlog cu Războinica, iar ea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Andrei Ciobanu a fost unul dintre cei mai buni concurenți din sezonul trecut al emisiunii de la Kanal D. După terminarea competiției, el pusese ochii pe Karina, dar relația lor nu a durat. Marilena le-a atras atenția celor de acasă încă de la începutu acestui sezon, dar din păcate ea a decis să renunțe din cauza problemelor medicale care au afectat-o serios. A preferat să se gândească la sănătatea ei, pe care a pus-o mereu pe primul loc.

Marilena și Andrei, dragoste la prima vedere

După toate acestea, cei doi s-au cunoscut, s-au plăcut, iar mai apoi au decis să fie împreună. Sunt foaarte fericiți acum, iar în cadrul unei emisiuni TV unde au fost invitați, îndrăgostiții au dat detalii picante din frumoasa lor relație, iar Marilena se pare că era cu un alt băiat în momentul în care l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață și nu îi este rușine să recunoască.

„Da, aveam iubit când l-am cunoscut. Din moment ce am simțit ceva când l-am cunoscut, e clar că ceva nu funcționa.”, a declarat Marilena, potrvit wowbiz.ro.

Andrei Ciobanu este de părere că a fost dragoste la prima vedere. S-a îndrăgostit de privirea ei și a constatat că este mult mai frumoasă în realitate. Și-a dorit din primul moment să fie cu ea, dar având în vedere că ea era într-o relație, nu putea să facă mai mulți pași în acea direcție.

„Era mult mai frumoasa in realitate. Mi-am dorit să fac vlog pentru ca ea a fost ciuda mea, a fost foarte buna atat pe plan sportiv, cât și pe competitiv. Mi-a parut rau ca a renuntat. Ma intrebau fanii cu cine tin si am zis ce favoriți aveam: Albert, Sorin, Lucian si, la fete, Marilena si Roxana. Voiam sa-i zic cum tu, care erai cea mai buna, ai vrut sa renunti si voiam sa aflu chestia asta.”, a povestit Andrei Ciobanu.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.