Raluca Bădulescu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi, dar pe cât de mult o apreciază unii, pe atât de tare o critică alții. De cele mai multe ori, jurata de la Bravo, ai stil a fost luată la rost din cauza stilului său excentric pe care multă lume nu îl poate înțelege și cu care nu este de acord.

Vedeta a fost întrebată, în cadrul unui interviu, de ce poartă gene false, peruci, unghii lungi și machiaj și de ce nu renunță la ele, având în vedere toate comentariile răutăcioase venite la adresa sa. Ei bine, se pare că nu este prima dată când primește o astfel de întrebare și este de părere că din moment ce ea este fericită cu imaginea pe care o are, de ce ar renunța la acest lucru.

Raluca Bădulescu nu vrea să renunțe la peruci și la gene

„Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța? Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani”, a declarat Raluca Bădulescu pentru cancan.ro.

Îndrăgita jurată spune despre ea că nu este un personaj, ci are o imagine pe care și-a creat-o de mai bine de 30 de ani. A avut mereu peruci, unghii lungi, gene false, iar toate aceste lucruri fac parte din personalitatea sa, așa este ea cu adevărat. Nu le consideră ca fiind doar niște artificii de styiling, așa cum fac alții. Este foarte fericită cu felul în care arată, iar asta este tot ceea ce contează pentru ea.

„Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene, unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în Romania, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc. Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling.

Citeste si:
Constanția, interviu sincer despre emisiunea Bravo, ai stil: „Îmi...
Constanția, interviu sincer...

Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine. Asta sunt eu, nu are cum să vină să–mi spună cineva să fiu altfel decât sunt eu cea adevărată.

Persoanelor din mediul online care mai pun presiune, de multe ori, și întreabă de ce nu vreau să arăt eu natural și vreau să arăt așa, le spun: «Pentru că nu am cum să mă prefac!» Dacă eu aș arăta altfel decât arăt acum, ar însemna să mă prefac, lucru pe care nu l-am făcut niciodată și nu am să-l fac vreodată!” a mai declarat ea pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.