Pe cât este de iubită Mihaela Rădulescu, pe atât este criticată pe rețelele sociale. Se pare că multe persoane nu o au deloc la inimă pe frumoasa prezentatoare și o critică din tot felul de motive. Unul dintre aspectele care nu le convin oamenilor este aspectul ei fizic, dar ori de câte ori se întâmplă acest lucru, nu stă la discuții cu ei și îi blochează.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi din țară. Aproape că nu există om în țara noastră care să nu fi auzit cel puțin o dată de ea. Pe rețelele sociale este foarte activă în ultima vreme, motiv pentru care are și foarte mulți hateri care o urmăresc la orice pas și care abia așteaptă o greșeală din partea ei, pentru a o taxa în comentarii așa cum știu ei mai bine.

Mihaela Rădulescu a luat atitudine

Ea este de părere că toți oameni răi trebuie eliminați, așa că blochează zilnic zeci de persoane care o critică. După părerea sa, toți cei care o jignesc sunt niște oameni neiubiți, care vor doar puțină atenție. Vedeta este conștientă că nu este singura persoană care se confruntă cu astfel de probleme, dar spre deosebire de alții, ea nu poate accepta să i se vorbească atât de urât.

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze…, bărbați care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje. Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oameni pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de a-i aduce pe o cale mai bună. Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare «democratică» în casa mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită, nu vreau urmăritori cu orice preț”, a transmis Mihaela Rădulescu, în mediul oinline.

Citeste si:
Se retrage sau nu Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor: „Ce...
Se retrage sau nu Mihaela...

Celor care o sprijină și care o iubesc le-a transmis un mesaj emoționant, în care le-a mulțumit pentru suportul pe care i-l acordă zilnic, dar mai ales pentru faptul că sunt o sursă de inspirație pentru ea.

„Și-acum… să continuăm să ne zâmbim unii altora, să ne inspirăm reciproc, să ne susținem unele pe altele, dragi FEMEI puternice și să nu tolerăm în jurul nostru bărbați «mici» și needucați. Fără curățenie constantă, se adună prea multă mizerie. Chiar și umană. Vă iubesc pe cei care mă inspirați zilnic și vă mulțumesc că dați câte un semn de drag, când gândim la fel.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.