Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în ziua de 14 august. Cu două zile înainte de cununie, tinerii le-au făcut o surpriză fanilor, lansând piesa „Cel puțin o veșnicie”, prin intermediul căreia au anunțat data nunții, ținută secretă până la acel moment. Decizia lor de a-și uni destinele a venit la zece luni după ce celebra cântăreață care îl chema pe Ghiță la portiță a împlinit 18 ani. Iubirea dintre ei i-a determinat să facă la acest pas. Totuși, pentru cei cu mai multă experiență, hotărârea poate că a fost pripită. În stilu-i caracteristic, Dan Negru a recunoscut pe rețelele de socializare că i-ar fi oferit un sfat solistei, înainte de a ajunge în acest punct. Prezentatorul TV a atașat mesajului și o imagine din arhivă în care sunt suprinși el și artista, pe când aceasta era la o vârstă fragedă.

Dan Negru, părere despre decizia Cleopatrei Stratan de a se căsători la 18 ani

Tinerii căsătoriți și-au unit destinele în data de 14 august, alegând să-i aibă alături la marele eveniment doar pe cei dragi. Chiar dacă evenimentul era prevăzut a se întâmpla curând, artiștii au ținut secretă data până în ultimul moment. Edward și-a cerut iubita de soție în luna octombrie a anului trecut, când Cleopatra a împlinit 18 ani. Zece luni mai târziu au devenit soț și soție. Cei doi au găsit o modalitate inedită de a anunța evenimentul, împărtășind marea bucurie cu fanii printr-o piesă cu un nume sugestiv - „Cel puțin o veșnicie” - în care apar îmbrăcați în ținute specifice unei nunți.

„La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine', a scris Edward Sanda pe contul de socializare.

La rândul ei, Cleopatra a notat câteva rânduri în mediul online pentru cel care i-a furat inima: „O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august!”.

Și Dan Negru a avut un mesaj pentru aceștia. Vedeta Antena 1 și-a scris pe Facebook părerea despre hotărârea Cleopatrei de a face acest pas acum, amintind un episod de la filmările unei emisiuni televizate, pe când artista era doar un pui de om.

„E virală știrea că s-a măritat asta mică cu gemantanul. Cleopatra Stratan. O știu de când îmi cerea ciocolată in pauzele de filmare. A trecut la alt desert, tortul de nuntă 🎂 I-as fi dat un sfat: căsătoria prea devreme e ca micul dejun luat prea de dimineața .Te apucă o foame la prânz...😂😂😂”, a scris Dan Negru.

Citeste si:
Ce părere are Ilinca Vandici despre Alex Abagiu. Declarații despre...
Ce părere are Ilinca Vandici...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.