Interviul în care Zanni vorbește despre relația dintre el și Ana Porgras și în care a spus ce scria, de fapt, în mesajul citit de pe telefonul ei a ajuns viral. Multă lume a ajuns să o judece pe fosta campioană a României în urma spuselor fostului ei coleg de la Survivor România, iar vedeta nu a mai suportat să vadă toate comentariile urâte venite la adresa ei, așa că a luat atitudine.

Deși a preferat să nu discute despre acest subiect sensibil până acum, Ana Porgras nu a mai rezistat și a dat cărțile pe față. Într-o postare pe care a făcut-o în mediul online, fosta concurentă de la Survivor România i-a dat replica lui Zanni în stilul ei caracteristic și a spus tot ceea ce avea pe suflet.

Ana Porgras a venit cu explicații

Ea a ținut să le amintească oamenilor care o urmăresc faptul că ea a fost chemată să facă parte din acest proiect, tocmai pentru că este o campioană mondială. Survivor România a reprezentat pentru ea doar un proiect, ci nuo modalitate de a se promova. Se pare că în urma participării sale la acest concurs viața nu i s-a chimbat deloc, ci doar a reușit să își crească numărul de urmăriori pe Instagram, lucru care nu o ajută prea mult, deoarece nu trăiește de pe urma rețelelor sociale.

„Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fosta aceea de a fi o fostă campioană mondială. Survivor a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni. Ca drept dovadă, nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic, în afara faptului că mi-a crescut numărul de urmăritori pe Instagram şi care nu mă ajuta cu nimic, pentru că ce credeți, nu câștig nimic din asta, viața mea a rămas exact aceeași!”, a scris Ana Porgras, în mediul online.

La final, a spus că în țara în care trăim se promovează doar oamenii care nu au făcut nimic notabil, care au apărut de câteva ori la TV și se cred exemple demne de urmat. Internauții sunt convinși că a făcut referire la Zanni, deși nu a dat niciun nume, având în vedere cuvintele dure pe care el, la rândul lui, i le-a adresat fostei gimnaste.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...

„Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viața, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de doua ori la televizor și se cred exemple de urmat!”, a mai scris scris vedeta, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.