Larisa Udilă a adus pe lume, în această dimineață, un băiețel perfect sănătos de 3,8 kg și care a primit nota 10 la naștere. Până să nască, vedeta a trecut prin momente de panică și le-a promis fanilor că le va povesti tot ce s-a întâmplat, așa că s-a ținut de cuvânt. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil și-a dorit să nască pe cale naturală, dar nu a fost posibil, pentru că au apărut mai multe complicații.

Pe ultima sută de metri, medicii au realizat că ea nu poate naște pe cale naturală, așa că au dus-o în sala de operații unde a născut prin cezariană, după ce s-a cosultat cu întreaga sa familie în ceea ce privește decizia sa. Micuțului ei începuse să îi scadă pulsul și nu mai era bine din niciun punct de vedere. S-a temut de cezariană, dar nu a scăpat de ea.

Larisa Udilă a avut dureri groaznice

”Cred că 5 era ceasul și au început contracțiile groaznice, de la 5 până la 9 jumătate au fost contracții cu intensitatea de 90, în condițiile în care sunt femei la 100 care nasc. Cele mai rele dureri pe care le-am simțit vreodată în viața mea, copilul începuse să nu se mai simtă ok, să-i scadă pulsul, toată lumea mi-a spus să intru la cezariană, să las ambiția cu nașterea naturală. Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic”, a spus Larisa Udilă pe Instagram.

Larisa Udilă este fericită că ea și copilul ei sunt bine, chiar dacă nu a avut niște dureri mai mari în viața sa și se ridică foarte greu din pat, având în vedere că tocmai a suferit o operație. Noaptea trecută a fost una grea pentru vedetă, dar a trecut cu bine peste toate și a început să plângă de emoție în clipa în care și-a văzut copilul pentru prima dată și l-a auzit plângând.

”Ei bine, contracțiile mele au început ieri noapte pe la 3 dimineață, au început ușor, am avut o contracție, apoi la 5 am avut o contracție destul de puternică, apoi când am fost la toaletă mi s-a umplut hârtia igenică de sânge și o gelatină, panică vă dați seama, am zis că mor. Ogi a sărit din pat, nu înțelegeam ce se întâmplă. După ce ne-am documentat am văzut că de fapt este normal, când am ajuns la spital la urgență medicul a venit imediat acolo și m-a consultat și mi-a zis că trebuie să mă internez și când am văzut că iarăși era sânge pe mănușa lui, iar panică. Treba cu sânge m-a panicat, aveam tensiune cu 15 și, era foarte mare”, a mai spus Larisa Udilă.

Citeste si:
Mira, criticată de fani pentru că nu recunoaște de unde vine! Cum a...
Mira, criticată de fani...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.