Ziua de ieri a fost una foarte, foarte tristă pentru Marcel Pavel și pentru întreaga sa familie. Mama îndrăgitului artist a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață. Tristul anunț a fost făcut chiar de el, pe contul lui oficial de Instagram. A sperat că nu va trece niciodată prin aceste clipe, dar inevitabilul a avut loc. Mama lui a fost cea mai importantă femeie din viața sa, mai ales că a făcut sacrificii imense pentru a-l crește așa cum trebuie.

Marcel Pavel îi este recunoscător femeii pentru tot ceea ce a făcut pentru el, în primul rând, pentru că i-a dat viață, iar mai apoi că și-a sacrificat jumătate din viață pentru copii săi. Este de părere că mama sa a fost mândră de el, mai ales că de 25 de ani a avut grijă de ea în fiecare zi și s-a asigurat că nu duce lipsă de absolut nimic. Se pare că ultimii ani din viața sa au fost cei mai grei, din cauza stării sale de sănătate.

Marcel Pavel, răvășit după moartea femeii care i-a dat viață

"Încercă să mă abțin și să fiu lucid pentru că eu răspund de toate, mulțimirile sunt acelea că mi-a dat viață, în primul rând, și că și-a sacrificat o jumătate din viață pentru noi, pentru copiii ei. Iar eu zic că dânsa a fost mândră de mine pentru că în ultimii 25 de ani eu am avut grijă zi de zi de dânsa. În ultimii 2 ani de viață a început degradarea fizică a sănătății și cea fizică și nu se mai putea face nimic. Da, urmează înmormântarea vineri, la ora 12, la Câmpulung Muscel." a declarat Marcel Pavel pentru antenastars.ro.

Se pare că ea se lupta de mai bine de 10 ani cu diabetul și era dependentă de insulă. Din cauza acestei boli a făcut o cangrenă, apoi o infecție, iar într-un final o septicemie, în urma căreia trupul ei a cedat la cei 81 de ani ai săi. În cursul zilei de ieri, ar fi trebuit să sufere o operație, dar avea șanse mult prea mici de supraviețuire, spre disperarea familiei. Mama artistului va fi înmormântată la Câmpulung Muscel, vineri, la ora 12:00.

"Dânsa a fost suferindă timp de 10 ani, a avut un diabet cu dependență de insulină și diabetul acesta i-a cauzat multe necazuri, i-a afectat ficatul, rinichii, inima. A făcut o cangrenă, până la urmă, și în ultima fază și de aici a făcut o infecție, a făcut septicemie și s-a dus. Avea 81 de ani. Ea a fost internată în București. Programasem operația ieri, trebuia să o eliberez la 11 să-i facă transfertul spre spitalul Militar și n-a mai rezistat, a sucombat. La ora 11 a decedat, exact ora când trebuia să iasă din operație. Mai era o șansă de 5%... (...) Sunt multe de spus, domnule dragă.", a mai declarat artistul pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.