Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Până a ajunge să fie cunoscută de o țară întreagă, frumoasa vedetă a trecut prin clipe grele, iar mama ei a descurajat-o mereu când a venit vorba de carieră. Dezvăluirile vedetei i-au lăsat mască pe cei care i-au urmărit interviul cu sufletul la gură.

Ilinca Vandici este foarte mândră de tot ceea ce a reușit să realizeze până în clipa de față, dar nu a uitat niciodată de unde a plecat. Consideră că a luat cea mai bună decizie, când s-a întors la Kanal D, unde prezintă emisiunea Bravo, ai sti, al cărui nou sezon va putea fi urmărit de telespectatori din toamnă. Mai mult de atât, ea crede că are un înger păzitor, pentru că mereu i-au ieșit lucrurile așa cum a plănuit.

Ilinca Vandici, mărturisiri despre mama sa

„Niciodată nu am uitat de unde am plecat, ce am făcut, cine sunt cu adevărat. Sunt mândră de ce am realizat, dar sunt conștientă că pot să mă duc din nou la sapă sau pot să strălucesc în lumina reflectoarelor. M-am întors aici, în familia Kanal D. Drumul meu cred că trebuia să fie altul dacă rămâneam în altă parte, la televiziunea respectivă, probabil continuam acolo. Așa a fost să fie, să iau o pauză, să-mi mai dau o șansă și uite că apoi m-am întors aici. Cum pui peștele în apă, așa m-am simțit și așa simt de fiecare dată. Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată. Îmi place să spun că am un înger păzitor care are grijă de mine, sunt binecuvântată, Dumnezeu a avut mereu o mână pe umărul meu. Îmi place să cred că după ce a plecat tata, e el acolo cel care are o mână pe umărul meu și care atunci când fac ceva bine îmi spune „bravo”, iar dacă sunt jos, mă ia și mă ridică”, a povestit ea, în cadrul emisiunii „În Oglindă.”

Mama ei a i-a zis mereu că lumea va crede despre ea că este o ușuratică, din cauza faptului că a avut mai mulți iubiți. Este foarte supărată pe femeia care i-a dat viață, dar în egală măsură o și iubește. Femeia a făcut multe greșeli față de ea, iar frumoasa prezentatoare nu le poate trece cu vederea atât de ușor. Ar vrea ca mama ei să știe că este superbă din toate punctele de vedere și că merită toată aprecierea ei.

„Mama mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică, pentru că am avut mai mulți iubiți și nu unul singur. Suntem prietene sau nu, nu știu să-ți spun. Sunt supărată pe ea, dar în egală măsură o iubesc enorm. Sunt supărată pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru aprecierile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care le-a făcut față de mine. Diferența e că până acum ceva vreme mi se păreau de neimaginat, nu s-a diminuat dragostea, dar îmi permit să fiu și supărată. Ea nu le știe că nu i le-am spus. Aș vrea să știe mama că sunt superbă din toate punctele de vedere, că sunt o femeie, un copil care merită toată dragostea și aprecierea ei, că sunt copilul care s-a ridicat singur dar care avea nevoie de cineva acolo”, a mai spus Ilinca Vandici.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.