Internetul a luat foc, după ce Zanni a făcut o serie de acuzații grave la adresa fostei sale colege de echipă, Ana Porgras. Câștigătorul Survivor România nu a negat nicio secundă faptul că și-a dorit ca fosta gimnastă să îl iubească și a recunoscut că a crezut cu tărie că ea era îndrăgostită de el. Vedeta a reușit să îl cucerească prin intermediul tuturor calităților sale și prin faptul că i-a fost alături în cadrul competiției.

Nu mai este un secret pentru nimeni că ruptura dintre Ana Porgras și Zanni s-a produs fix după marea finală, când el a citit un mesaj dezamăgitor, de pe urma căruia și-a dat seama care sunt interesele sale reale. În cadrul unei emisiuni, el a spus lumii întregi și ce anume scria în mesajul respectiv și de ce a decis că nu mai vrea să discute vreodată cu femeia pe care a iubit-o, la un moment dat, dar de la care nu își dorea nimic mai mult o perioadă pentru a nu o face să sufere.

Cosmin Stanciu a dat din casă

Având în vedere situația de față, Cosmin Stanciu a fost și el luat la întrebări legate de foștii Faimoși, alături de care a stat câteva luni bune. Fiind acolo alături de ei, a văzut lucrurile din interior și și-a dat cu părerea despre cele două vedete care s-au certat, deși toată lumea putea să jure că vor ajunge să formeze un cuplu, imediat după terminarea emisiunii.

"Și Zanni a avut probleme pe partea asta emoțională, acum nu știu exact cum o vedea el pe Ana, ca și relație, ca și cuplu, însă era o persoană în care el se regăsea sau care îl ajuta pe el cumva să fie bine, să fie ok. Era o persoană la care el ține, dar nu știu cât de mult ca și cuplu, nu pot să spun asta. Dar da, într-adevăr, și el a fost destul de supărat, nu mi-a spus foarte multe, dar l-am simțit.", a declarat Cosmin Stanciu pentru wowbiz.ro.

Zanni s-a atașat foarte tare de fostul lui coleg de echipă, iar acesta l-a sunat să îl felicite pentru marele premiu, moment în care artistul a vrut să știe doar cum se simte el și nimic mai mult.

"M-am bucurat foarte tare, mi-am dorit foarte tare să câștige el, pentru că el chiar avea nevoie pentru ce își dorea să facă cu premiul respectiv. Îl vedeam câștigător nu neapărat pe criteriul sportiv, dar Zanni le avea pe toate, era și sportiv, avea și haz, le avea pe toate. L-am sunat cu video imediat, l-am felicitat, îmi era foarte dor de el, abia așteptam să vorbim. În momentul în care l-am sunat prima oară pe Zanni, primele cuvinte pe care mi le-a spus au fost așa: 'Bine mă, lasă felicitările, zi-mi dacă tu ești bine'. Asta a fost prima chestie. Pentru că el aflase ceva despre mine în momentul respectiv, știa că eu cu Laura nu mai suntem împreună și știa cât de mult țin eu la ea, și atunci, probabil, în mintea lui a fost dacă eu sunt bine sau nu.", a mai zis Cosmin Stanciu.

Citeste si:
Zanni, adevărul despre cearta cu Ana Porgras: „Minți o persoană...
Zanni, adevărul despre cearta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.