Toată lumea știa că Zanni și Ana Porgras s-au certat din cauza unui mesaj pe care el l-a citit pe telefonul vedetei, dar nimeni nu a avut idee până acum ce scria, de fapt, în mesajul respectiv și de ce s-a enervat atât de tare marele câștigător al emisiunii Survivor. Artistul a oferit recent un interviu în care a dat toate detaliile necesare pentru ca oamenii să înțeleagă cum s-a produs ruptura dintre ei.

Campionul Survivor România a recunoscut în fața lumii că și-a dorit ca Ana Porgras, pentru că a fost atras de ea din mai multe puncte de vedere. A crezut că vedeta îl iubește sincer și a fost alături de el în cadrul emisiunii de la Kanal D. El, la rândul său, a sprijinit-o în cele mai grele momente din concurs și a sfătuit-o să nu se dea bătută niciodată, pentru că este o femeie puternică de care echipa avea nevoie.

Zanni a spus ce scria în mesajul care i-a făcut să se certe

„A venit Sebi la mine: „Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana”. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era in apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească. Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește, că i-a fost dor de mine și ea dispărea cu jumătățile de oră. O simțeam că nu e ok deloc.
Ea a venit cu încă un telefon, să mi-l dea mie. Ea de fapt mi-a adus alt telefon ca să nu îi cer eu ei telefonul pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea, nu era problema mea.Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon. Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…) În cameră mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram. Mă analiza și am direct cu tupeu, că am vrut să mă asigur de ceea ce simțeam”,
a declarat Zanni în cadrul emisiunii „În Oglindă”

Ei bine, imediat după marea finală, cei doi au întrerupt orice fel de legătură, după ce el a citit un mesaj pe telefonul său. Recent, Zanni a spus lumii întregi ce scria acolo. Se pare că fosta gimnastă vorbea cu un alt bărbat, în timp ce îi declara artistului că ține la el și se pare că ea nu își dorea o relație cu el, ci voia doar să iasă cumva în evidență sau cel puțin acestea sunt acuzațiile pe care i le-a adus el.

„Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”, o înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!” Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat. M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a mai zis el.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.