Nicoleta Nucă petrece destul de mult timp pe rețelele sociale, alături de fanii ei. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o recent, frumoasa vedetă și-a deschis sufletul în fața internauților și le-a povestit despre cele mai grele momente prin care a trecut în viața sa.

Totul a pornit de la una dintre întrebările pe care i le-a adresat un internaut curios. Acesta a vrut să știe sigur dacă viitoare concurentă de la Bravo, ai stil a făcut vreodată în viața sa. Ei bine, ea nu i-a ascuns acestuia adevărul, ba chiar i-a povestit și despre situațiile prin care a trecut la vremea aceea. După părerea sa, nu este deloc o rușine să recunoști că ai nevoie de ajutor și să apelezi la un psihoterapeut, pentru a-ți rezolva probleme respective.

Nicoleta Nucă a făcut psihoterapie

Frumoasa artistă crede că este un act de curaj să faci acest lucru, dar mai ales un act de iubire față de propria persoană. Terapia nu i-a rezolvat toate problemele, dar a ajuns să se cunoască pe ea mult mai bine, a descoperit care îi sunt punctele slabe, dar și atuurile. În plus, acum artista știe și cum să gestioneze emoțiile copleșitoare, atacurile de panică și, de asemenea, știe cum să facă față anxietății care i-a dat mari bătăi de cap.

”Da. Să faci psihoterapie nu este o rușine. Este un act de curaj, dar, mai ales, de iubire față de sine, să-ți recunoști că ai nevoie de ajutor și să-l ceri. Terapia nu-ți oferă soluții la toate problemele tale ”pe tavă”, iar psihoterapeutul nu-ți zice ce alegeri să faci în viață, dar te ajută să te cunoști mai bine, să îți înveți punctele slabe și atuurile și să știi cum să le pui în practică în viața de zi cu zi, cum să faci față emoțiilor copleșitoare, atacurilor de panică, anxietății, etc. Cu acest gen de emoții se confruntă mult mai multă lume decât credem, iar ”ajutorul” atunci când nu ne descurcăm ar trebui normalizat”, a mărturisit Nicoleta Nucă, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.