Migai Trăistariu și partenera sa de viață s-au despărțit. Se pare că artistul a luat decizia ca ei să meargă pe drumuri diferite, din cauza faptului că iubita sa avea o atracție mult prea mare pentru Dorian Popa. Mai mult de atât, el este de părere că nu are deloc noroc în dragoste și a discutat recent despre ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Ghinioanele îl urmăresc la orice pas pe Mihai Trăistariu. Pe plan personal, în ultima vreme, nu i-a mers bine și a ajuns să se despartă și de frumoasa lui iubită. Acesta este de părere că nu face niciodată alegerile potrivite și că între el și fostele sale partenere a fost mereu o diferență de vârstă mult prea mare. Cântărețul consideră că a pierdut vremea cu femei care nu meritau, deși au avut parte numai de lucruri frumoase din partea lui, după cum a declarat chiar el.

Mihai Trăistariu este din nou singur

„N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc... nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instictiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Iubita lui era atrasă de Dorian Popa și se uita la toate vlogurile sale, motiv pentru care el s-a enervat la culme. Din punctul său de vedere, cei din noua generație nu au idee ce înseamnă cu adevărat o relație. Nu a dat deloc vina pe femeia alături de care locuia de mai bine de trei luni, ci este de părere că el este vinovat, pentru că a făcut alegerile greșite în ceea ce privește femeile din viața sa.

„Să stai toată ziua să te uiți la vloguri pe Youtube, nu cred că e, nu știu, cel puțin generația nouă mi se pare praf din punctul de vedere al unei relații. Am avut o discuție de final care după o oră s-a finalizat cu plecarea ei definitivă la București, că atunci stătea deja cu mine, în ultimele trei luni o luasem la mine. Bineînțeles că vina e a mea, pentru că alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite”, a mai zis Mihai Trăistariu.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.