Elena Marin a povestit recent cum au stat lucrurile între ei și între partenerul ei de viață înainte ca ea să plece la Survivor România. Se pare că ea a acceptat provocarea de a pleca în Republica Dominicană într-o perioadă foarte grea pentru ea și pentru iubitul ei, pentru că se aflau într-un punct al relatie în care nu mai stiu dacă sunt sau nu împreună.

Elena Marin a fost una dintre participantele de anul acesta, de la Survivor România. Vedeta a aflat că trebuie să fie prezentă la aeroport cu 45 înainte de decolare și nu avea nimic pregătit, iar iubitul ei a rămas mască în momentul în care a auzit. Pe atunci, lucrurile între ei nu erau tocmai roz, iar ea credea că acesta nu o va aștepta acasă când se va întoarce, iar vedeta a aflat că el se gândește tot timupul la ea, după ce Faimoșii au câștigat un joc de comunicare.

Elena Marin, mărturisiri despre problemele din cuplu

„Au fost diverse probleme și certuri pe care le au cuplurile în general. Era o perioadă grea, atât pentru mine, cât și pentru el. Era pandemie, nu știam încotro să o luăm, ce să facem. Existau mici discuții pe care le transformam în ceva de amploare. Nu pot spune că a fost ceva grav, erau lucruri pe care doream să le rezolvăm și nu știam. Ținând cont că am plecat într-un astfel de moment în care noi aveam mici probleme și nu am stat acasă să le rezolv, lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Am aflat cu foarte puțin timp înainte de plecare că voi fi parte din Survivor România și a fost un șoc și pentru mine, și pentru el”, a declarat Elena Marin pentru viva.ro.

Elena Marin a trăit un șoc, pentru că nu se aștepta să audă atât de multe cuvinte urâte din partea lui, dar a mers mai departe și a sperat că totul va fi bine. Instinctul nu a trădat-o nici de data aceasta, pentru că lunile în care a stat departe de el l-au făcut pe Andrei să se gândească mai bine la tot și a realizat că nu poate trăi fără ea.

„Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă. A fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi. Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă. Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel. Cea mai mare bucurie a fost când am primit mesajul de la el, și tot ceea ce îmi doream eu să se întâmple, să mă aștepte și să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de impulsivitate, s-a dovedit a fi adevărat.”, a mai zis ea.

Citeste si:
Raluca Dumitru și Elena Marin nu au îngropat securea războiului:...
Raluca Dumitru și Elena Marin...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.