Zanni a fost invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, care va putea fi urmărită în întregime astăzi, de la ora 19:00. Acolo, artistul și-a deschis inima în fața oamenilor și le-a povestit despre trecutulul lui, despre părinții care nu i-au fost alături, dar și despre Ana Porgras cea de care a fost foarte, foarte dezamăgit și pe care a recunoscut că a plăcut-o atât ca femeie, cât și ca om, dar mai ales a mărturisit că și-a dorit ca și ea să îl iubească, nu să își urmărească doar interesele.

 

Zanni a fost judecat în repetate rânduri de către oamenii din jurul său, dar foarte puțini au idee prin cât de multe lucruri a trecut artistul înainte de a ajunge cunoscut de toată lumea și înainte de a participa la emisiunea Survivor România. Având în vedere că a fost abandonat de părinți la doar câteva zile de la naștere, el a crescut într-un centru de plasament nu a avut cele mai bune condiții și unde le-a simțit enorm lipsa celor care i-au dat viață.

Zanni a avut o copilărie grea

„Mama m-a vizitat și pe mine de câte ori în viața asta, cam câte degete am eu la o mână, și din an în Paște. Venea o dată la doi ani, eu eram prea mic. Prima oară când mă vizita, eu nu știam cine este, atât de mic eram și atât de străine îmi erau cuvintele „familie”, „mamă”, „tată”. (…) Îmi aduc aminte că îmi era frig noaptea și făceam pe mine ca să îmi fie cald, intenționat făceam pe mine. Îmi aduc aminte că veneau de multe ori sponsori la noi și ne vizitau, veneau cu dulciuri și alea erau furate de îngrijitoare. Tot ce primeam, nu ne bucuram de nimic, erau furate de îngrijitoare. (…) Chiar dacă ei (n.r.- ceilalți copii) stăteau fără părinți, îi vizitau părinții și la toți veneau și mă uitam stânga dreapta și mă întrebam „dar ai mei unde sunt să vină să îmi aducă și mie?”, a povestit Zanni în cadrul emisiunii menționată mai sus.

Copilăria marelui campion de la Survivor a fost atât de grea, încât artistul d-abia și-a găsit cuvintele să spună prin câte a trecut. Cel mai emoționant moment a fost acela în care a mărturisit că făcea, adesea, pe el doar pentru a se putea încălzi. Cu toate acestea, el nu s-a bătut nicio clipă și a luptat din greu pentru visurile sale, iar viitorul este foarte important pentru el și are planuri serioase în ceea ce îl privește.

„Prima oară când mi-a adus ea (n.r.- mama) ceva am despachetat fericit și am scos, era o pereche de încălțăminte. Am văzut că sunt mici, dar, fericit că mi-a adus ceva, îi băgam în picior și trăgeam tare și îmi venea până la jumătatea tălpii. Au zis ”Dumneavoastră nu știați câți ani are?!”. Cumva s-a luat de ea, că era și ea dezamăgită cumva că mama mă vizita și nu știa câți ani am și mi-a adus ghete de șase ani când eu aveam 12 ani. Mama are niște probleme, niște traume. Ea vorbește în slow motion. Dacă o întrebi ceva întâi se sperie, se gândește și abia după răspunde”, a mai povestit artisul.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.