Deși a trecut prin multe situații grele și nu toate i-au ieșit așa cum și-a dorit în viață, Zanni are planuri serioase de viitor și se vede deja așezat la casa lui. Artistul a oferit recent un interviu, care i-a luat prin surprindere pe cei care au ajuns să îl susțină, în urma participării sale la emisiunea pe care a și câștigat-o Survivor România.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Zannidache nu a avut o familie și că a fost nevoit să crească la casa de copii, unde a trecut prin clipe grele despre care crede că doar cei care s-au aflat în aceeași situație precum a sa le-ar putea înțelege. Deși nu a avut parte de dragostea părinților, nu a fost apropiat de ei, iar pe tatăl lui nu l-a văzut niciodată, el se vede căsătorit și așezat la casa lui. Unii sunt de părere că va fi un tată bun, care va reuși să le ofere copiilor săi tot ce nu a primit el când era mic.

Zanni se vede căsătorit

„Mi-am dorit să-mi cunosc părinții, dar n-am reușit. Mi-am dorit să am o relație bună și cu mama care m-a crescut, dar n-am reușit. Oamenii nu au nici măcar 1% habar cu ce se „mănâncă” experiența Survivor. Poți avea habar doar dacă te duci acolo. Nu ai cum să rămâi acolo dacă nu ești real, trebuie să reziști fizic, psihic. Am avut multe momente dificile în viață, dar le-am depășit pe toate. Mă văd mire și căsnicia nu mi se pare în neregulă. Îmi place să văd oameni căsătoriți, cu familie, mă văd și eu așa”, a declarat Zanni, pentru cancan.ro.

La un moment dat, în cadrul aceluiași interviu, el a ținut să precizeze că dacă ar putea schimba ceva în viața sa, nu ar face-o. De ce? Ei bine, pentru că toate situațiile prin care a fost nevoit să treacă l-au adus unde este acum și l-au făcut cine este astăzi, iar el este mulțumit de evoluția sa. Mai mult de atât, el a mărturisit că își dorește să poată mulțumi pe toată lumea din jurul său, pentru că îi pune pe cei din jur pe primul loc, își dorește ca lor să le fie bine.

„Nu aș schimba nimic în viața mea, căci lucrurile grele din viață m-au făcut așa cum sunt azi. Nu m-a deranjat niciodată valul de hate, mă deranjează doar că lumea nu înțelege că eu vreau să mulțumesc toți oamenii din jurul meu. Eu îi pun pe cei din jur pe primul loc, îmi doresc să mă înțeleagă ei. Îmi doresc foarte mult să am o casă a mea, dar știu că și acest vis va deveni realitate. Mi-am dorit să fac multe lucruri și n-am reușit”, a mai spus Zannidache, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.