După o pauză de șase ani, emisiunea Antenei 1 „Spash! Vedete la apă!” revine pe micul ecran. Așa se face că, în aceste zile, Bacăul, acolo unde se află un bazin olimpic de înot, este plin de celebrități. Osteneala din ultimele zile de filmări, dată de săriturile de la înălțime, a dispărut odată ce s-a dat start petrecerii în hotelul în care sunt cazate în siguranță toate celebritățile.

Andreea Antonescu a făcut show într-un local. Cântăreața a dansat senzual în fața colegilor de la Splash

Bazinul olimpic din Bacău a adunat laolată 12 vedete, care trag tare pentru a câștiga „Splash”. Istovite și pline de vânătăi, așa cum reclamă pe rețelele sociale unde promovează show-ul, celebritățile și-au făcut timp și pentru un mic moment de relaxare, ce s-a transformat după câteva pahare într-o adevărată petrecere. Noaptea albă a fost marcată de dansul lasciv oferit de Andreea Antonescu, parte a proiectului, pe masa localului din incinta hotelului în care a fost cazată.

Aceasta a dansat pe celebra piesă „Liberă la mare”. La cei 38 de ani nu de mult împliniți, solista s-a unduit cu un zâmbet larg pe față în aplauzele tuturor. Mișcările sale i-au trezit pe toți la dans, iar un coleg a urcat și el pe un scaun, pentru a se face vizibil în mulțime.

„A început de seară. Au venit mulți, în holul hotelului și nu numai. Știu că se filmează o emisiune în Bacău, unde participă vedetele astea și sunt cazate aici, la hotelul Decebal. I-am remarcat, între ei, pe Nea Mărin (n.r. jurat al concursului) și pe Andreea Antonescu. Pe ei i-am recunoscut. Erau foarte bine dispuși toți. Dar Andreea a fost cea mai tare. A urcat pe masă și a dansat. Se ține bine, ce să zic, bravo ei! A fost distracție mare, spre dimineață s-a spart”, a declarat un martor, potrivit CanCan.

VIDEO AICI.

Nu știe să înoate

Chiar dacă nu știe să înoate, Andreea Antonescu nu are frică de apă, ceea ce o face să intre în aventuri televizate cu activități nautice. În urmă cu șase ani, ea și-a luat inima în dinți și a răspuns provocării Antena 1, plusând pentru spectacol cu o săritură de la 10 metri: „Nici ata trecută nu am știut să înot și am avut curajul să sar atunci de la 10 metri. Nici acum nu știu să înot! M-am stricat odată cu trecerea anilor și mă întreb cum am putut să sar eu de două ori, de la 10 metri”.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales data nunții: „Primul dans al...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.