Andreea Antonescu și Traian Spak nu mai funcționează de mai bine de doi ani de zile. La sfârșitul lunii mai, cei doi au anunțat pe toată lumea că urmează să divorțeze, pentru că această decizie este cea mai bună pentru toată lumea, Vedetele nu locuiesc în aceeași țară, dar cu toate acestea oamenii lor dragi au sperat că își vor rezolva problemele și că vor continua să fie soț și soție, mai ales că au și un copil împreună.

Din nefericire, pandemia de coronavirus a stat în fața planurilor pe care le aveau, iar partenerul de viață al fostei concurente de la Survivor România nu a putut semna actele de divorț. Acesta a fost încă un motiv în plus pentru fani să spere că vor reuși să rezolve totul și să se împace. Artista a vrut să clarificile situația odată pentru totdeauna și le-a spus fanilor curioși dacă mai există sau nu vreo șansă să revină în brațele tatălui fiicei sale.

Andreea Antonescu a vorbit despre împăcare

”M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație, mai ales că nu și-a dorit acest divorț, dar, în ce mă privește, odată pornită pe drumul acesta, nu mă mai întorc! Nu doar una singură, însă toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America”, a povestit artista pentru viva.ro.

Ea și-a dorit în tot acest timp să rupă orice fel de legătură cu Traian Spak, dar se pare că el nu este de aceeași părere cu ea. Mai mult de atât, ei nu au purtat niciun fel de discuție legată de o eventuală împăcare, dar nimic nu ar face-o să se răzgândească, pentru că din moment ce a pornit pe acest drum, nu se ma uită deloc în spate. Chiar dacă poate nu vor fi mai împreună, ambii își doresc ca fiica lor să fie bine și să nucă lipsă de nimic.

“Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine, fericită, și pentru asta luptăm. Suntem în așteptarea actelor lui, pentru că e un proces mai lung să poți să mergi în America. Sunt singură, nu am pe nimeni, poate este cazul să ridic și eu pretențiile, să am ceva așteptări, dar dacă e să vină, eu sunt aici. Sienna e la Galați, mama are grijă de ea”, a declarat Andreea într-un interviu, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Dinu Maxer, declarații dureoase despre divorț. A sperat la o...
Dinu Maxer, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.