O femeie din Iași a cerut ordin de protecție împotriva lui Oreste Teodorescu, dar și a familiei acestuia, soția Liliana și fiica Sabina. Dosarul, înregistrat la Judecătoria Iași la începutul lunii iunie, a fost scos de pe rol deoarece reclamanta nu a respectat formalitățile pentru eliberarea ordinului.

O femeie a cerut ordin de protecție împotriva lui Oreste

În mod obișnuit, solicitările de acest gen se judecă în procedură de urgență, prin urmare oamenii legii au preluat dosarul femeii a doua zi după ce acesta a fost depus. Reclamanta nu s-a prezentat la prima ședință cu un avocat, drept pentru care acesteia i-a fost desemnat unul din oficiu. Ulterior, femeii i s-a pus în vedere să specifice care sunt măsurile pe care le dorește a fi luate împotriva pârâților, conform WOWbiz.

Nici după cea de-a doua înfățișare situația nu a fost clarificată. Aceasta nu a menționat în cererea de acordare a ordinului de protecție adresele de domiciliu ale celor indicați în plângere. Magistrații au decis suspendarea cauzei și acordarea unui termen administrativ pentru luna decembrie.

Nu este clar de ce ieșeanca a cerut ordin de protecție împotriva lui Oreste și a familiei sale. Singura legătură pe care fostul om de televiziune o are cu Iașiul este că în aceșt oraș s-a născut și a copilărit. În urmă cu mulți ani, mama sa a vândut casa pe care o avea acolo și s-a mutat în București, unde a lucrat ca profesor universitar.

Biografie

Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu (46 de ani) este un jurnalist român și unul dintre oamenii care au lucrat cu Mircea Badea în cadrul emisiunilor „Noaptea Târziu” și „Mircea vs Oreste Show”. A inițiat emisiunea „Codul lui Oreste”, difuzată prima dată de Antena 2, în perioada 2007-2008, apoi de către B1TV între 2008-2011. Show-ul a revenit pe Antena 2 din data de 14 mai 2011 și până în 18 octombrie 2014.

Este autorul volumelor „Codul lui Oreste", Editura Rao, 2010 și „Demonii puterii în democrație - manipularea, dezinformarea și agresiunea info-energetică", Editura TASO, 2011. A jucat în pelicule precum „Și caii sunt verzi pe pereți”, „Websitestory”, „Eminescu versus Eminem”, „Milionari de weekend” (2004), „Păcală se întoarce” (2006).

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.