Rezulatele pe care Adelina Pestrițu le-a obținut la examenul de Bacalaureat nu sunt unele de care vedeta să fie mândră, dar nici nu a dorit să le țină ascunse. Foarte multă lume o cunoaște pe frumoasa brunetă, dar foarte puțini au idee ce studii are și cum s-a descurcat în fața examenului maturității. Mulți sunt de părere că ea a făcut o gafă colosală și că nu ar fi trebuit să spună nimănui cât de rău i-a mers.

Influencerița s-a pregătit intens pentru examenul de Bacalaureat, dar la Limba și Literatura Română a obținut nota 3,6 din cauza faptului că încurcat două opere literare. Acest lucru s-a întâmplat la proba scrisă, pentru că la cea orală a reușit să obțină 1, spre surprinderea tuturor. Ea a studiat la Colegiul Național Dinicu Golescu din Câmpulung Muscel, la secția Filologie și este foarte mândră de lucrul acesta.

Mircea Badea, ironii la adresa Adelinei Pestrițu

Faptul că s-a descurcat atât de rău la o materie atât de importantă, i-a făcut pe mulți să o critice, iar printre cei care au luat-o peste picior s-a aflat și Mircea Badea, pentru care bruneta a fost subiect de discuție în cadrul emisiunii sale. I se pare de necrezut ca o persoană care a studiat Filologia să facă o asemenea greșeală. Adelina Pestrițu ar fi confundat ”Ion” cu ”Moromeții”. ​​​​​iar în mod ironic, prezentatorul i-a spus că speră să nu confunde între ele produsele pe care le promovează pe Instagram în schimbul unor sume de bani foarte, foarte mari. Mircea Badea nu a iertat-o pe vedetă pentru greșeala pe care a făcut-o, iar mii de oameni stau cu sufletul la gură să vadă dacă Adelina va reacționa în vreun fel sau altul, în urma ironiilor venite la adresa sa.

”Chiar la Limba și Literatura Română. Deci dânsa era la colegiul de filologie și a picat BAC-ul fix din cauza literaturii. N-ai cum mai tare de atât. Să confunzi ”Ion” cu ”Moromeții”. Sper ca la postările alea de pe Instagram, la care ia 2.000 de euro pe postare, că nu confundă produsele între ele. Ce anume ar genera o astfel de confuzie? Cum l-ai putea pe Ion cu Moromeții? Era vorba despre niște țărani. Cât de diferiți să fie și țăranii ăștia? Bine că n-a confundat Ibiza cu Mykonos”, a declarat Mircea Badea în direct, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.