Bucurie mare pentru Marisa Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil. Vedeta este gravidă pentru prima dată în viața ei cu Liviu Stanciu, bărbatul care a reușit să o cucerească, să o iubească așa cum este și care i-a fost de fiecare dată alături. Mesajul pe care l-a postat în mediul online i-a luat prin surprindere pe cei mai mulți dintre admiratorii ei, care nu se așteptau să primească o asemenea veste din partea ei.

Marisa Paloma a devenit cunoscută în țara noastră, după ce a participat la emisiune Bravo, ai stil pe care a și câștigat. Ea și-a făcut o comunitate mare de fani cu care păstrează zilnic legătura. Ea nu le ascunde absolut nimic, iar recent le-a făcut mai multe dezvăluiri care au reușit să îi emoționeze până la lacrimi. Se pare că bruneta este însărcinată și abia și-a găsit cuvintele să le poveasteacă oamenilor despre minunea care va veni pe lume.

Marisa Paloma este cea mai fericită femeie din lume

În momentul în care a aflat că va aduce pe lume un copil, vedeta nu și-a putut stăpâni emoțiile care sunt foarte, foarte puternice și pe care, după cum a afirmat chiar ea, nu le poate controla. Ea îi este recunoscătoare partenerului ei de viață pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și chiar dacă au fost atât de multe lucruri prin care au trecut împreună și au realizat că viața nu este deloc simplu, cei doi îndrăgostiți au trecut cu bine peste toate.

„WELCOME TO THE FAMILY! !!!😭 Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!! Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul! În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața noastră!!! Și toate datorită lui @liviu_stanciu ,omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția meade până acum. Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.”, este mesajul emoționant transmis de Marisa Paloma, pe Instagram.

Citeste si:
Iris, fiica lui Nosfe, cuvinte dureroase la o lună de la moartea...
Iris, fiica lui Nosfe,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.