Fetelor, fiți pe fază, pentru că Marius Crăciun a spus cum arată femeia perfectă pentru el. Mai mult de atât, fostul concurent de la Survivor România a vrut să mărturisească și care este greșeala pe care el nu ar putea să i-o ierte niciodată persoanei de lângă el. Fanele lui au rămas cu gura căscată în fața declarațiilor pe care le-a oferit sportivul.

Marius Crăciun a reușit să le atragă atenția multor doamne și domnișoare, atât datorită a ceea ce a demonstrat în cadrul emisiunii de la Kanal D, cât și datorită frumuseții sale. Ei bine, multe femei au fost curioase cum ar trebui să arate persoana ideală pentru el, cea alături de care și-ar dori să traiască pentru totdeauna și pe care ar iubi-o necondiționat. Fostul Războinic, sincer din fire, nu și-a mai ținut admiratoarele pe jar și le-a vorbit despre toate aceste lucruri foarte importante pentru ele.

Marius Crăciun, mărturisiri despre femeia idelală

"Pentru mine, femeia perfectă ar trebui să fie plăcută, ca aspect fizic, să aibă trăsături frumoase, pentru că trebuie să existe atracție fizică. Apoi, e importantă conexiunea mentală și chimia care leagă două persoane. Trebuie să fie sinceră și înțelegătoare, deschisă, deșteaptă, amuzantă și activă. Mi-ar plăcea să aibă o pasiune pentru activități fizice sau, de ce nu, să facă sport.", a povestit Marius Crăciun pentru viva.ro.

În primul rând, femeia perfectă pentru el ar trebuie să arate extrem de bine din punct de vedere fizic, pentru că după părerea sa trebuie să existe atracție fizică. În al doilea rând trebuie să existe chimie între ei. Mai mult de atât, Marius Crăciun ar vrea să aibă alături de el o persoană amuzantă, sinceră, activă, deschisă și înțelegătoare. Având în vedere că el este sportiv și că adoră să facă mișcare, ar vrea ca și ea să fie la fel.

"Planuri de căsătorie nu am în următorii ani, având în vedere că nu am o relație cu cineva, în afară de prietenie. Dar, dacă ar fi un lucru peste care nu l-aș ierta într-o relație… Nu aș trece peste înșelat. Nu există nimeni în viața mea, în acest moment, dar nu e exclus să se întâmple oricând. Nu poți planifica de cine să te îndrăgostești", a mai zis el.

Citeste si:
Cine crede Marius Crăciun că va câștiga Surviror România 2022!...
Cine crede Marius Crăciun că...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.