Andra are o viață de familie perfectă, la care mulți nici măcar nu au curajul să viseze. Frumoasa vedetă este căsătorită de ani buni cu prezentatorul Cătălin Măruță, alături de care are și doi copii. Eva și David le fac zilele mai frumoase și au parte de toată atenția și iubirea lor, dar multă lume a ajuns să se întrebe dacă vedeta este însărcinată pentru a treia oară sau dacă și-a propus să mai aducă pe lume un copil în viitorul apropiat.

Andra se situează pe lista celor mai iubite artiste din România, iar fanii ei adevărați știu totul despre ea. Aceștia au sperat de-a lungul vremii că va face mult așteptatul anunț despre cea de-a treia sarcină. Având în vedere că în ultima vreme a pierdut lupta împotriva kilogramelor în plus, mulți au ajuns să creadă că artista este însărcinată pentru a treia oară, doar că nu vrea să recunoască lucrul acesta, iar la un moment dat le va face o suroriză de zile mari.

Andra, mărturisiri despre o posibilă sarcină

Andra a lămurit, așadar, pe toată lumea. Se pare că nu este însărcinată și chiar dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, nu ar fi avut de ce să ascundă sarcina. Ea s-a îngrășat în ultimul timp, doar din cauza faptului că a început să mănânce puțin mai mult decât de obicei. Se spune despre ea că este gravidă doar din cauza faptului că s-a îngrășat, ci nu pentru că s-ar fi întâmplat acest lucru. Ei bine, nimeni nu se aștepta la aceste declarații sincere din partea sa, mai ales că au întârziat să apară.

“Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune. Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă .” a declarat Andra în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.