Gina Pistol și Smiley au fost mereu rezervați, în momentul în care a venit vorba de viața lor privată. Vedetele au ascuns lumii întregi faptul că erau împreună, nu au vorbit prea despre relația lor decât în momentul în care prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a rămas însărcinată, iar atunci aveau mai bine de trei ani de relație. Vedetele au preferat să se bucure de toate momentele frumoase pe care le-au trăit în spatele camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat.

Atât Smiley, cât și Gina Pistol sunt întrebați des când anume vor arăta chipul fiicei lor, pe care tot internetul vrea să o vadă. Prezentatoarea nu este genul acela de mamă care să posteze chipul fiicei ei la orice oră din zi și din noapte, așa cum fac alte vedete, pentru că nu consideră ca fiind acest lucru unul necesar. Ei bine, recent au ținut să mai ofere o serie de explicații și le-au spus fanilor de ce au ales să îi ascundă fața și când anume o va putea vedea toată lumea.

Ce au declarat recent Smiley șI Gina

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, a explicat Smiley pe TikTok.

În cazul lui Smiley, lucrurile sunt cât se poate de clare. Cântărețul a spus că Josephine va apărea pe TikTok, doar în clipa în care ea îi va spune cu gura ei că își dorește lucrul acesta. Momentan, cea mică nu a început să vorbească, astfel încât părinții ei să o poată înțelege. În schimb, Gina Pistol s-a săturat să le explice internauților de ce nu își dorește ca micuța lor să apară în mediul online de la vârsta aceasta.

„Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.