Actorul Alexander Zudor, cunoscut pentru că a jucat în mai multe reclame și reținut pentru viol în urmă cu șase luni, a fost condamnat, luni, la 7 ani de închisoare. La finalul anului trecut, individul în vârstă de 46 de ani ar fi agresat sexual o femeie, după ce a amenințat-o cu un cuțit. Bărbatul a fost cercetat și pentru alte două tentative de viol, incidente care au avut loc în lunile noiembrie și decembrie 2020. Investigația a pornit după ce victimele sale au reclamat agresiunea la poliție.

Actorul Alexander Zudor, condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol

Alexander Zudor a primit mai multe pedepse, atât pentru infracțiunea de viol, cât și pentru celelalte două tentative de viol. Potrivit legii, condamnările au fost contopite, fiind aplicată pedeapsa cea mai grea. Totodată, acestuia i-au fost interzise mai multe drepturi și va trebui să plătească 5.000 de lei, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

„În baza art. 38 alin. (1) rap. la art. 39 alin. (1) lit. b) Cod penal contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse – 5 ani), în final urmând ca inculpatul ZUDOR ALEXANDER să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie”, se arată în decizia judecătorilor.

Actorul ar fi premeditat fiecare atac, susțin anchetatorii. Polițiștii au transmis că Zudor și-ar fi început seria agresiunilor la finalul anului trecut. Prima victimă, o fată de 22 de ani, a fost cea care a suferit cel mai mult. În timp ce mergea acasă, puțin după miezul nopții, a fost abordată de inculpat și abuzată într-o parcare.

Câteva săptămâni mai târziu, alte două persoane au reclamat atacuri. De această dată, victimele ar fi scăpat de viol pentru că au început să țipe, iar agresorul s-ar fi speriat și ar fi fugit. Cele trei femei au dat detalii asemănătoare despre el: un bărbat îmbrăcat ponosit(cârlig prin care acesta dădea impresia că este un om al străzii), cu mască de protecție pe față.

„La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situaţiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate”, a transmis Poliția Capitalei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.