Roxana Nemeș a oferit de curând o serie de declarații despre ce a însemnat experiența Survivor România pentru ea, iar la un moment dat a discutat și despre relația dintre Zannidache și Ana Porgras, Faimoșii pe care toată lumea spera să îi vadă împreună după terminarea competiției. Imediat după marea finală, cei doi au foști concurenți ai emisiunii au întrerupt orice fel de legătură, după ce el a văzut un mesaj care nu i-a convenit deloc, în telefonul fostei campioane a României.

Roxana Nemeș a acceptat cu mare drag provocarea de a fi parte a proiectului Survivor România, dar din cauza problemelor medicale pe care le-a avut pe parcurs, lupta sa în competoție s-a sfârșit mult mai devreme decât ar fi crezut ea. Vedeta și-a pus sănătatea pe primul loc și a preferat să revină în țară, unde să primească toate îngrijirile de care avea nevoie și nu să rămână în Republica Dominicană, unde toate problemele sale s-ar fi putut agrava.

Ce a spus Nemeș despre Zanni și Ana Porgras

Acum doar câteva ore, frumoasa vedetă a oferit un interviu extrem de interesant pentru theXclusive, în care a povestit despre relațiile dintre foștii ei colegi, dar și despre întreaga ei experiență în concurs. La un moment dat, în cadrul emisiunii "Detectorul de minciuni, a fost întrebată de către moderatorul acesteia dacă a remarcat vreo apropiere între Ana Porgras și Zanni. Ei bine, ea a preferat să răspundă sincer.

"Eu una nu am văzut, să știi. Nu am văzut nici măcar un sărut între ei doi, îți spun sincer. Nici măcar pe plajă, unde poate nu erau camere. La un moment dat, într-adevăr, când dormeau chiar în fața mea, se țineau în brațe", a dezvăluit Roxana Nemeș pentru theXclusive.

Mai mult de atât, ea a fost pusă să vorbească și despre faptul că unii dintre băieți ar fi fost misogin, iar Roxana Nemeș a ținut să precizeze că ea nu i-a numit niciodată în felul acesta pe colegii săi de la Survivor România.

"Eu nu i-am făcut misogini. Au fost niște discuții și niște comportamente pe care le-am văzut. Atâta timp cât nu te iei de mine, îmi văd de treaba mea. Cât timp te iei de mine și mă jignești, vreau să îmi dau seama cum ești. Unii dintre ei, că nu pot să spun toți, sunt genul ăia de bărbați ca pe vremuri. Femeia să stea la cratiță și să nu comenteze nimic și el să facă ce vrea cu viața lui. Eu nu concep", a mai zis ea.

Citeste si:
Zanni, adevărul despre cearta cu Ana Porgras: „Minți o persoană...
Zanni, adevărul despre cearta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.