Actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică, s-a cununat civil astăzi, 30 iulie 2021 cu fosta mare gimnastă Sandra Izbașa. Anunțul a fost făcut de o bună prietenă a celor doi și fostă colegă a Sandrei, Andreea Răducan.

„Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!", a scris Andreea Răducan.


  • Acasă

  • Vedete

  • Românești

  • Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Ce frumoși au fost la cununie!

Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Ce frumoși au fost la cununie!

Comentarii

sansra-izbasa-razvan-banica.jpg

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au logodit în decembrie 2020

foto: Instagram

Citeste tot despre:

Sandra Izbaşa, razvan banica, logodna, cununie sandra izbasa, sandra izbasa s-a maritat

de Alina Bucsain 30 Iulie, 2021 - 15:10




E oficial! Fosta mare gimnastă Sandra Izbaşa (31 de ani) a devenit, de azi, doamna Bănică. Sandra și actorul Răzvan Bănică (29 de ani), nepotul lui Ștefan Bănică, s-au cununat civil vineri, 30 iulie, într-zi de foc, așa cum e și dragostea lor.

Anunțul a fost făcut pe Facebook chiar de prietena Sandrei, fosta mare gimnastă Andreea Răducan, care jubila că destinul i-a îndeplinit o tradiție de la propria nuntă: Sandra Izbașa a fost cea care a prins, atunci, buchetul de mireasă. "Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!", a scris Andreea Răducan.

Sandra Izbașa, ținută rafinată, la cununie

Într-adevăr, frumoasa veste a fost confirmată și de Ana Baniciu, prietenă și ea cu mireasa, care a pus pe Instagram imagini video de la cununie. Sandra și Răzvan au avut parte de o ceremonie în aer liber, decorul a fost elegant, rafinat, au predonimat florile albe, iar invitații s-au bucurat de moment, uitând de canicula de afară. Sandra a purtat o rochie de culoarea untului, cu bretele fine, iar mirele, un costum de culoarea oului de rață.

Citeste si:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu vor avea nași la nuntă: „Nu...
Cleopatra Stratan și Edward...

sandra-izbasa-razvan-banica_1.jpg

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, superbi în ziua cununiei

foto: Instagram

De când s-a retras din gimnastică, Sandra, campioană olimpică în 2008 și în 2012, a devenit mai apropiată de showbiz, ba chiar a fost atrasă de actorie și și-a făcut debutul în acest domeniu cu rolul din pelicula "Faci sau Taci", regizată de Iura Luncașu. Răzvan este actor la Teatrul Nottara și a avut apariții în seriale tv, deci nu este de mirare că drumurile celor doi s-au intersectat la un moment dat. De asemenea, au și prietene comune: Raluka și Ana Baniciu, prin intermediul cărora s-ar fi cunoscut și care au contrbuit astfel la formarea acestui cuplu.

sandra-izbasa-razvan-banica_2.jpg

Cununia a avut loc în aer liber

Cine este Răzvan Bănică, soțul Sandrei Izbașa

Răzvan Bănică are 29 de ani, este actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. Unchiul său este celebrul Ștefan Bănică Junior. Răzvan a avut apariţii în serialele "State de România", "Pariu cu viaţa", „Îngeraşii”, „State de România” şi “Iubire şi Onoare”. A jucat în piesele “Goana după fluturi” „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”, el absolvind Actoria la clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2014. La ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru „Serile Teatrului Studenţesc”, Răzvan Bănică a fost distins cu ”Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru rolul lui Rică Venturiano din spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale. Tânărul a jucat şi în musicalul „Scobby Doo şi Misterul Piramidei”, dar l-aţi putut vedea şi într-un videoclip al celor de la Carla’s Dreams, o piesă în limba rusă.

Citeste si:
Nicole Cherry se mărită? Când va avea loc marele eveniment
Nicole Cherry se mărită? Când...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.