Antonia este acum o femeie și o mamă împlinită. Acum mai bine de un an, vedeta a reușit să divorțeze de fostul ei soț și chiar dacă nu a obținut custodia totală a fiicei sale, acum Maya poate veni și în România. Viitoarea soție a lui Alex Velea a trecut prin clipe grele în ceea ce privește implicare în creșterea și educația copilului său de la distanță. Mereu și-a dorit să îi aibă aproape pe toți cei trei copii ai, iar din când în când, își vede visul împlinit.

Ori de câte ori își revede fiica, artista îi încântă pe fanii ei cu imagini impresionante cu micuța alături de frații ei care o iubesc la nebunie, după cum au spus chiar ei pe Story-urile vedetei. Recent, Antonia și-a mai văzut un vis îndeplinit și anume acela de a realiza primul pictorial împreună cu fata sa, de care este tare mândră. În plus, ea a oferit șu un interviu emoționant despre primul ei copil.

Antonia, mai aproape de fiica sa

„De regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză.”, a declarat Antonia pentru viva.ro.

Se pare că Maya calcă pe urmele mamei sale, fiind pasionată de dansuri și participând la tot felul de competiții unde și artista a mers să o vadă și să o susțină. Deși le despart foarte mulți kilometri, Antonia încearcă să îi fie alături în cele mai importante momente din viața sa. Cea mai mare mulțumire a sa este că fiica ei poate veni și ea în România, să stea alături de ei. În plus, vedeta spune că vorbesc foarte mult în mediul online, chiar dacă le e greu. Faptul că nu a putut să o crească așa cum trebuie din cauza problemelor pe care le-a avut cu fostul ei partener de viață a durut-o enorm, dar este convinsă că totul va fi din ce în ce mai bine.

„Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie.”, a povestit iubita lui Alex Velea pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.