Dorian Popa este genul acela de persoană căreia îi place să prevină o anumită problemă, nu să o rezolve. Artistul a postat, la primele ore ale dimineții, un nou vlog în care le-a arătat fanilor săi cum a decurs vizita la spital și în care le-a vorbit despre controalele de rutină pe care este nevoit să le facă, din cauza problemelor de sănătate pe care le moștenește de la părinții lui.

Lui Dorian Popa i-a fost extrem de frică să nu se confrunte și el cu aceleași probleme de sănătate pe care cei din familia sa le au, așa că și-a făcut curaj și a mers la spital pentru a-și face toate analizele necesare și din fericire pentru el, este totul bine. După ce mamei sale i-au fost găsite pietre la rinichi, ea a insistat ca fiul ei să meargă la medic, iar el nu s-a mai putut opune, deși i-a fost greu.

Dorian Popa, control de rutină

”E un moment foarte important în viața mea. Am mai mult de jumătate de an de când îmi propun să intru în revizie, nu mi-am mai făcut de mult niștre controale amănunțite plus că ultimele luni de zil au fost cu probleme pentru mamișor și cumnata mea, au pietre la rinichi. Așa că am tras o singură concluzie, geneticul familiei Popa din punct de vedere al rinichilor este zob, este ereditară, așa că trebuie să fim atenție. Eu am învățat că mai bine prevenim, decât să te chinui să repari”, a spus inițial Dorian Popa pe canalul lui de YouTube.

Într-o zi, când se afla la masaj, femeia care se ocupa de el i-a transmis că este posibil să aibă și el pietre la rinichi și nu a mai stat pe gânduri și a vrut să știe sigur dacă este sau nu așa. Dorian Popa este complet sănătos, doar că are anumite stări din cauza streslui și a oboselii care s-au acumulat în ultima vreme.

”Așa că în timp ce făceam reflex-terapie am simțit că am o gâlmă în talpă și am întrebat ce e cu ea. În talpă sunt centrii care reprezintă tot organismal nostrum și zice că e din zona rinichilor și că ea crede că trebuie să mă verific. Nu mi=a venit să cred, asta e cea mai mare problemă a familiei Popa. Acum mi-am făcut programare la ecografie, voi începe o revizie complete a întregului corp. Așa e normal, nici mie nu mi-a căzut bine, dar e mai ok să aflăm din timp. Sunt programat la endoscopie și colonoscopie pentru că am niște hemoroizi cronici de la tatăl meu”, a adăugat vloggerul.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.