La doar câteva zile după ce și-a anunțat fanii din mediul online că își va face revenirea pe YouTube într-un mare fel, Zanni a postat primul lui vlog, după ce s-a întors din Republica Dominicană. În cadrul filmării respective, fostul concurent de la Survivor România a făcut o serie de dezvăluiri și a promis că va face câteva vloguri în care le va răspunde admiratorilor la toate întrebările legate de competiția pe care a câștigat-o.

Se pare că el nu a reușit să filmeze nimic până în momentul de față, deoarece a avut foarte multe lucruri de făcut, inclusiv niște analize pentru care a fost nevoit să plătească foarteb mulți bani. Faimosul a ținut să le mulțumească oamenilor pentru tot ceea ce au făcut pentru el, deoarece fără sprijinul lor nu s-ar fi întors acasă cu trofeul și nici nu ar fi avut banii necesari pentru cumpărarea apartamentului la care a visat mereu.

Zanni a promis că va face noi dezvăluiri despre Survivor

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc”, a povestit Zanni, pe canalul lui oficial de Instagram.

A promis, de asemenea, că va filma tot procesul cumpărării casei sale, felul în care o va amenaja și le va arăta fanilor lui totul. Are planuri mari de viitor și a anunțat că urmează niște vloguri în care le va vorbi curioșilor despre tot felul de lucruri care s-au întâmplat în spatele camerelor de filmat și despre care nimeni nu a avut curajul să o facă până în momentul de față. A recunoscut că are și el momente din cadrul emisiunii de care îi este rușine, doar că este puțin prea târziu pentru asta.

„Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu. Toți căutau să mă penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate. În momentele în care eu am exagerat, așa a zis lumea, că am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate. Au ieșit demonii din mine și am răbufnit. Mie nu îmi vine să cred ce șerpalăi erau acolo. Oameni care aveau o vârstă, care puteau să fie părinți și bunici, se comportau libidinos, iar eu eram șocat. Sunt convins că v-a fost scârbă de mine multora. Și mie mi-a fost”, a mai declarat artistul.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.