Irina Deaconescu și partenerul ei de viață, Cristian Manea, au trecut acum doar câteva ore prin clipe de coșmar. Fiicei lor i s-a făcut rău din senin și au fost nevoiți să meargă de urgență cu ea la spital, pentru că nu aveau idee ce i s-a întâmplat și pentru că era clar că are nevoie de îngrijirile medicilor.

După toate acestea, frumoasa vedetă a simțit nevoia să le vorbească și fanilor ei din mediul online despre coșmarul prin care trece de câteva zile bune. Se pare că nu doar micuța se confruntă cu probleme de sănătate, ci și întreaga familie, dar ea este cea pentru care își fac cele mai multe griji și pe care au decis să o ducă de urgență, la spital. Micuța are probleme cu stomacul, a vomitat, iar părinții ei s-au panicat foarte, foarte tare.

Irina Deaconescu a ajuns la spital

”Acum trei zile am făcut toxiinfecție alimentară, am vărsat foarte mult, simțeam că leșinat, nu mă puteam ridica din pat, am chemat ambulanța, mi-au făcut o perfuzie, mi-a fost în continuare rău, apoi a doua zi de dimineață a trecut, a doua zi când ne-am trezit lui Cristi îi era rău, lui mama la fel, Victoria avea febră 39, îi era rău, avea diaree, îi era foarte rău”, a spus Irina Deaconescu, pe Story.

Prima căreia i s-a făcut rău a fost Irina Deaconescu, apoi soțul ei a început să aibă aceleași probleme, au urmat mama vedetei și mezina familei. La camera de gardă, Victoriei i s-au luat probe pentru a vedea dacă a fost infectată cu COVID-19, iar ea este foarte speriată și se roagă la Dumnezeu ca ea să se facă bine mai repede. Se simte oribil și din cauza faptului că nu are puterea de a face nimic pentru copilul ei, ci doar să aștepte rezultatul testului.

”Noaptea pe la 4 în 10 minute a făcut trei scaune foarte moi apoase, am fugit cu ea la urgență la spitalul de copii, i-au făcut test de covid, a plâns în ultimul hal, au chinuit-o. E oribil și mă termină situația asta să vezi că al tău copil e bolnav și n-ai ce să-i faci, e îngrozitor, nu știu ce s-a întâmplat. Mă rog la Dumnezeu să fie Victoria bine și să treacă peste toate astea că e îngrozitor”, le-a mai povestit vedeta fanilor de pe Instagram.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.