Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele de la noi din țară care nu s-a temut niciodată să apeleze la ajutorul medicilor specialiști, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. În trecut, ea nu a arăta atât de bine precum o face acum, iar acest lucru o făcea să nu se simtă deloc bine în pielea ei, așa că a luat atidutine.

Nu s-a uitat nciodată la bani când a venit vorba de mofturile sale și este adevărat că a scos din buzunar sume de bani imense pentru intervențiile pe care și le-a făcut de-a lungul anilor și care nu sunt deloc puține. Nu mai este un secret nici faptul că frumoasa prezentatoare a fost criticată din toate părțile din cauza operațiilor estetice pe care le are, doar că nu dă doi bani pe ceea ce spun gurile rele și a mărturisit că va apela la artificii stilistice ori de câte ori va avea chef.

Mihaela Rădulescu, mărturisiri sincere despre operațiile estetice

Mai mult de atât, Mihaela Rădulescu a povestit că acum câțiva ani, haterii care o atacau îi făceau mult rău, dar a venit vremea să nu mai pună absolut nimic la suflet. Este de părere că dacă nu ar fi criticată în meseria pe care o are, atunci ar fu clar că nu ar mai reprezenta un interes. Prezentatoarea le-a arătat de fiecare dată fanilor ei când a pășit în clinicile de înfrumusețare și le-a povestit despre procedurile la care a apelat, fără să le ascundă nici măcar un detaliu. Vedeta este acum mândră de aspectul ei fizic și nu ezită să își pună formele apetisante în evidență, ori de câte ori are ocazia.

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă eaşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes. Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a povestit vedeta pentru click.ro.

Citeste si:
Se retrage sau nu Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor: „Ce...
Se retrage sau nu Mihaela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.