Ziua de astăzi este una specială atât pentru Smiley, pe numele lui real Andrei Tiberiu Maria, cât și pentru oamenii din jurul lui care îl iubesc și care îl apreciază pentru tot ceea ce face. Iubitul Ginei Pistol își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a avut parte de o serie de surprize frumoase. Unii dintre fanii lui și oamenii dragi au furat startul și i-au urat toate cele bune, încă de ieri sau chiar de la miezul nopții.

Îndrăgitul cântăreț este foarte activ în ultima vreme pe rețelele sociale și, cel mai probabil, a rămas și el surprins să vadă cât de multă lume s-a gândit la el, de la primele ore. Partenerul de viață al Ginei Pistol a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani și a fost bombardat cu mesaje frumoase, pe care sigur le-a citit și de care s-a bucurat. Aceasta este una dintre cele mai frumoase aniversări din viața sa, pentru că este prima în care este tată.

Ce i-a transmis Dana Budeanu lui Smiley

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să vadă ce anume îi va declara mama copilului său, dar ea nu a postat încă nimic. Cea care a luat pe toată lumea prin surprindere, încă de ieri, a fost Dana Budeanu care a postat o imagine în care apare împreună cu artistul, acum mai mulți ani. În textul respectiv, vedeta și-a exprimat opinia despre Andrei, cel care din punctul ei de vedere este un om cu un suflet mare și o sursă de inspirație.

„Andrei...minunea aceasta de fiinta din spatele poate celui mai iubit de voi...Smiley...Andrei este numai suflet si numai bucurie si numai viata si doar pentru noi... Cu Andrei trebuie sa stai foarte mult ca sa l "termini". E ca o carte din aceea pe care vrei s o iei mereu ba de la capat, ba de la aliniatul de jos, ba de la capitolul trecut..si asta pentru ca oricat de atent ai citi o, te fura "peisajul". Peisajul e Smiley, iar cartea este despre Andrei. N am reusit sa termin cartea, desi citesc la ea de mult timp..insa am inceput s o inteleg de cand am inceput sa vorbesc cu personajul principal..despre "peisajul" care ma tinea din citit. Andrei e Smiley majoritatea timpului..pentru ca iubeste tot ceea ce face atat de mult, incat il uita pe Andrei destul de des..insa toata inspiratia lui Smiley vine din Andrei.. La multi ani, Andrei...tu stii sa fii💛 si noi invatam”, a scris Dana Budeanu în dreptul unei imagini cu artistul, de pe Instagram.

Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.