Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a ajuns la spital după ce fostul edil ar fi lovit-o în toiul nopții. Medicii au observat rănile și au raportat cazul la Poliție, iar agenții i-au interzis fostului primar să se apropie de concubina sa timp de cel puțin cinci zile. Vanghelie s-a apărat în felul său. „Doar am țipat la ea și i-a crescut brusc tensiunea”, a spus politicianul.

Oana Mizil a ajuns la spital după ce ar fi fost bătută de Marian Vanghelie

Episoadele violente ar fi avut loc în vila de lux de pe malul lacului Snagov, imobil în care cei doi locuiesc de câțiva ani. Oana Mizil a sunat la 112, iar vecinii au observat speriați ambulanța. Oana Mizil a ajuns la Spitalul „Elias”. Le-ar fi povestit cadrelor medicale faptul că a fost lovită de iubitul ei, în speță Marian Vanghelie.

„Deci, ne-am certat, e o ceartă firească într-o familie. Soția mea are probleme cu tensiunea! Din cauza tensiunii, i s-au încleștat puțin mâinile, ne-am speriat și am chemat salvarea. Am chemat salvarea, ne-au întrebat de la ce și i-am spus, evident, că ne-am certat, ce era să spunem? Să spunem că s-a împiedicat și a căzut de la etajul doi?”, este punctul de vedere al fostului primar al sectorului 5, exprimat pentru Kanal D.

Pe de altă parte, medicii cred că rănile de pe trupul Oanei Mizil sunt mai grave. Conform unor surse medicale vehiculate în presă, doamna lui Vanghelie a ajuns la spital cu leziuni la nivelul brațelor și al feței. Aceasta ar fi cerut toate actele necesare pentru ca ulterior să-i fie emis un certificat medico-legal. Astfel, în baza acestor dovezi, a fost emis un ordin de restricție. Timp de cinci zile, Marian Vanghelie nu mai are voie să se apropie de Oana Mizil.

„Au pus mai multe întrebări: dacă dorește să facă o ...de asta, penală. Reclamație! A spus că nu dorește și că ar vrea să nu vină acasă. Să nu fie vreo problemă, a cerut ordin de restricție crezând că, dacă va merge la familie, să nu mă duc după ea la familie. Mâine o să ne vedeți la mare, împreună, da?”, a completat politicianul.

Date de la Poliție

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02,08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112 de către un spital din Bucureşti cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Citeste si:
Răsturnare de situație! Afaceristul din Cluj și-ar fi înscenat...
Răsturnare de situație!...

Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi rezultând existenţa riscului iminent, au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva concubinului persoanei vătămate”, au transmis oamenii legii printr-un comunicat.

Oana Mizil și Marian Vanghelie formează un cuplu ăncă din anul 2012 și au o fetiță de șase ani. Fostul primar al sectorului 5 nu este la prima problemă cu legea. A primti deja o condamnare de 11 ani și opt luni pentru corupție, dar decizia nu este definitivă.

Citeste si:
Marian Vanghelie, în libertate sub control judiciar. Poate lua...
Marian Vanghelie, în...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.