Cosmin Stanciu a fost extrem de rezervat în ceea ce privește viața lui privată. Acesta nu a postat nici măcar o imagine cu partenera sa de viață pe rețelele sociale, motiv pentru care fanii săi au început să își pună tot felul de întrebări. În urma zecilor de mesaje pe care le-a primit, el a decis să le spună celor care îl urmăresc adevărul și anume că iubita lui l-a părăsit, după ce Faimosul s-a întors de la Survivor.

Faimosul Cosmin Stanciu a fost unul dintre cei mai respectați concurenți ai emisiunii de la Kanal D. El a încercat să nu implice în certurile dintre colegii lui, pentru a nu atrage prea tare atenția lui. Zilnic, gândul îi stătea la iubita sa din România, dar se pare că ei îi era atât de dor de el, pentru că a vrut ca ei să meargă pe drumuri diferite, iar Cosmin Stanciu nu a mai avut nimci de făcut în acest caz.

Cosmin Stanciu, adevărul despre fosta iubită

„Mă întreabă cineva dacă am iubită, cineva mă întreabă dacă le arăt poze cu Laura, Laura fiind iubita mea, și acum, dacă mai am iubită. Poze cu Laura nu aș fi trimis niciodată pentru că nu e ea genul să apară la televizor sau în media. Dar, răspund la cealaltă întrebare, nu, nu mai am iubită, nu mai suntem împreună, așa că nici nu pot să trimit poze că nu mai suntem împreună”, a declarat Cosmin Stanciu într-un live, pe Instagram.

Fostul concurent de la Survivor își dorea o familie frumoasă alături de ea și voia un copil, în viitorul apropiat, dar toate visele i-au fost năruite de către femeia alături de care se vedea pentru tot restul vieții sale. Internauții l-au tras la răspundere din cauza faptului că nu a publicat nicio fotografie cu Laura, femeia care făcea parte din viața sa, iar Cosmin le-a spus care sunt motivele reale pentru care nu poate face acest. În primul rând, ea nu și-a dorit expunere în mediul online și în al doilea rând, cei nu mai sunt împreună.

„Mă întreabă cineva dacă as vrea să am copil. Bineînțeles, cred că oricine își dorește copil. Eu imi doream copil de mult, dar nu am găsit persoana cu care să fac asta. Da, imi doresc de mult timp si cu siguranta o voi face atunci cand voi gasi persoana potrivita. In rest, nu m-as inhăma la așa ceva dacă nu e persoana care trebuie”, a mai povestit el.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.