Oana Zăvoranu a postat un nou episod pe canalul său de YouTube, iar una dintre persoanele publice pe care le-a luat în vizor este iubita lui Dorian Popa. Despre Claudia Iosif nu a avut prea multe lucruri bune de zis, cum nu a avut nici despre partenerul ei de viață. Bruneta, cunoscută de fani drept Babs, a fost făcută cu ou și cu oțet de actriță, pentru că și ea se ocupă cu promovarea a tot felul de produse în mediul online.

Chiar dacă anul acesta Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de mai multe influencerițe de la noi, ea continuă războiul împotriva acestora. A demonstrat că nimeni și nimic nu poate sta în calea sa, când își propune ceva anume. În ultimul episod al emisiunii sale de pe YouTube, Babs a fost făcută și ea praf de soția lui Alex Ashraf. După părerea sa, Claudia se auotointitulează antreprenor, dar nu este decât o „mocangioaică” la fel ca multe altele.

Oana Zăvoranu, ironică la adresa lui Babs

În plus, „Querida” a vrut să îi demascheze pe Babs și pe partenerul ei de viață în ceea ce privește mașinile pe care și le cumpără. După spusele ei, îndrăgostiții își cumpără mașini vechi și merg să le facă un upgrade, ca să creadă oamenii care îi urmăresc că sunt bogați și că își permit achiziționarea unor astfel de mașini scumpe. Zăvo i-a criticat și piesele vestimentare pe care aceasta le creează spunând că sunt ca niște „gogoșari”.

”Cică ar fi fost prin străinătate, ar fi făcut rost de un bănuț… Ea este persoana din umbră, femeia care-l face pe Dorian Popa puternic. Ohaaa… Să v-o prezint pe gogoșar-Babs. Ea este influenceriță, mocangește și ea, dar ea zice că este antreprenor. Ca să înțelegeți ce fac aștia. Ei își iau mașini vechi, ca să nu zic rable, și se duc pe capul oamenilor să le upgradeze ca să vedeți voi ce mașini își cumpără ei, pe mocangeală. Tot ce are pe ea e din Turcia ca să vadă fraierul. Dacă o vezi pe asta, zici că e pe barosăneală. Și jonutzul vrea, nu vrea… participă și el. L-a îmbrăcat și pe el în culori pastelte, cu faianța din gură și bronzați. Că ăștia dorm în solar. Ea are orgasm multipli, nu la Jonutyu. Ci când e vorba de păpălică, este amatoare de eclare. De ce să dăm bani când putem să mocangim?”, a spus Oana Zăvoranu pe canalul ei de YouTube.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.