Florin Călinescu și-a anunțat demisia de la ProTV în urmă cu câteva zile, iar acum vine cu explicații despre acest subiect. Fostul jurat „Românii au talent” susține că postul de televiziune s-a modificat foarte mult de-a lungul timpului și menționează că problema nu sunt banii.

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există", a spus Florin Călinescu, potrivit alephnews.ro.

Florin Călinescu susține că problema principală este conceptul în sine, care s-a modificat mult de-a lungul timpului:

„Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo", a adăugat Florin Călinescu.

Florin Călinescu a plecat de la ProTV din cauza banilor?

Actorul a menționat faptul că banii nu reprezentau adevărata problemă, în urmă cu 5 ani Florin Călinescu negociind cu Adrian Sârbu referitor la veniturile sale:

„Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci", a povestit Călinescu.

Cât despre ce urmează să facă, actorul spune că „ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică".

ProTV, prima reacție după plecarea lui Florin Călinescu

ProTV a preferat să nu aducă foarte multe comentarii cu privire la plecarea lui Florin Călinescu:

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România", au transmis reprezentanții Pro TV, potrivit click.ro

Citeste si:
Serialele și emisiunile românești care revin pe micile ecrane din...
Serialele și emisiunile...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.