Vești extrem de proaste pentru bomba sexy Loredana Chivu! Vedeta a pierdut prima luptă în instanță împotriva medicului care i-a distrus posteriorul, în urma unei intervenții. Vedeta a vrut o modificare considerabilă în ceea ce privește acea parte a corpului, dar nu s-a ales cu ceea ce își dorea. Din contră, medicul estetician i-a distrus posteriorul, iar blondiuna a decis să îl dea în judecată în speranța că nu va scăpa nepedepsit.

Loredana Chivu este o mare iubitoare a intervențiilor estetice. Frumoasa vedetă a apelat la ajutorul specialiștilor ori de câte ori a simțit nevoia că a mai rămas ceva nemodificat. Nu s-a temut niciodată să recunoască acest lucru și nici nu s-a uitat la bani când a venit vorba de aspectul ei fizic. A fost în stare să scoată sume enorme de bani, doar pentru a se simți mai bine în pielea sa.

Loredana Chivu, total dezamăgită de decizia magistraților

La un moment dat, ea și-a dorit foarte tare un posterior mai bombat, dar a avut parte doar de o dezamăgire, după ce medicul la care a apelat i l-a distrus în totalitate. Loredana Chivu a reușit să și-l repare, dar nu l-a putut ierta pe cel care a făcut aceeastă greșeală. Se pare că ea avea un contract de tip barter cu o clinică din București pentru procedura respectivă, iar el i-ar fi injectat o substanță de proastă calitate care i-a făcut mai mult rău decât bine și pentru care a considerat că trebuie să răspundă în fața legii. Din nefericire pentru ea, a pierdut prima luptă, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile.

O postare distribuită de Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official)

„Admite cererea. Respinge ca neîntemeiată excepția lipsei calității procesuale active a reclamantei, invocată de către pârâtă prin întâmpinare. Admite cererea de emitere a unei ordonanțe președințiale. Obligă pârâta la respectarea obligației de a nu face, asumată prin contractul de prestări servicii în regim barter nr. 244/18.08.2020 și actul adițional nr. 1/28.09.2020, în sensul de a se abține de la desfășurarea oricăror acţiuni sau fapte menite să ducă la nerespectarea obligațiilor contractuale, de a nu prejudicia imaginea reclamantei și a mărcilor înregistrate deținute de aceasta ”, este decizia magistraților de la Judecătoria Răcari, conform cancan.ro.

Citeste si:
Dorian Popa, pe mâna medicului estetician: „Am un complex mic de...
Dorian Popa, pe mâna...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.