Vești extrem de proaste pentru bomba sexy Loredana Chivu! Vedeta a pierdut prima luptă în instanță împotriva medicului care i-a distrus posteriorul, în urma unei intervenții. Vedeta a vrut o modificare considerabilă în ceea ce privește acea parte a corpului, dar nu s-a ales cu ceea ce își dorea. Din contră, medicul estetician i-a distrus posteriorul, iar blondiuna a decis să îl dea în judecată în speranța că nu va scăpa nepedepsit.

Loredana Chivu este o mare iubitoare a intervențiilor estetice. Frumoasa vedetă a apelat la ajutorul specialiștilor ori de câte ori a simțit nevoia că a mai rămas ceva nemodificat. Nu s-a temut niciodată să recunoască acest lucru și nici nu s-a uitat la bani când a venit vorba de aspectul ei fizic. A fost în stare să scoată sume enorme de bani, doar pentru a se simți mai bine în pielea sa.

Loredana Chivu, total dezamăgită de decizia magistraților

La un moment dat, ea și-a dorit foarte tare un posterior mai bombat, dar a avut parte doar de o dezamăgire, după ce medicul la care a apelat i l-a distrus în totalitate. Loredana Chivu a reușit să și-l repare, dar nu l-a putut ierta pe cel care a făcut aceeastă greșeală. Se pare că ea avea un contract de tip barter cu o clinică din București pentru procedura respectivă, iar el i-ar fi injectat o substanță de proastă calitate care i-a făcut mai mult rău decât bine și pentru care a considerat că trebuie să răspundă în fața legii. Din nefericire pentru ea, a pierdut prima luptă, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile.

„Admite cererea. Respinge ca neîntemeiată excepția lipsei calității procesuale active a reclamantei, invocată de către pârâtă prin întâmpinare. Admite cererea de emitere a unei ordonanțe președințiale. Obligă pârâta la respectarea obligației de a nu face, asumată prin contractul de prestări servicii în regim barter nr. 244/18.08.2020 și actul adițional nr. 1/28.09.2020, în sensul de a se abține de la desfășurarea oricăror acţiuni sau fapte menite să ducă la nerespectarea obligațiilor contractuale, de a nu prejudicia imaginea reclamantei și a mărcilor înregistrate deținute de aceasta ”, este decizia magistraților de la Judecătoria Răcari, conform cancan.ro.

Citeste si:
Loredana Chivu și-a dorit să devină mamă, dar a pierdut sarcina:...
Loredana Chivu și-a dorit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.