Una dintre cele mai mari dorințe pe care Loredana Chivu le-a avut vreodată a fost aceea de a aduce pe lume un copil. În urmă cu câțiva ani, visul ei era pe punctul de a se îndeplini, dar la două luni după de a rămas gravidă, a pierdut sarcina din cauza bărbatului din viața sa, de la vremea respectivă.

Loredana Chivu a suferit enorm în trecut

Invitația în cadrul emisiunii „În Oglindă” a fost o ocazie bună pentru Loredana Chivu de a spune tot ceea ce avea pe suflet și a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentul în care tatăl ei s-a sinucis, dar și despre ziua în care a pierdut sarcina din cauza unei lovituri pe care a primit-o din partea partenerului său de atunci. Blondina credea că el era bărbatul alături de care își va face o familie și alături de care va îmbătrâni, dar se pare că s-a înșelat total în acest sens.

Diva a făcut multe sacrificii pentru cel pe care l-a iubit și și-a dorit să îi dăruiască un copil, dar din păcate pentru ea lucrul acesta nu a fost posibil. Deși lucrurile păreau a merge bine, după doar două luni medicii i-au transmis că sarcina ei s-a oprit din evoluție, iar aceasta a fost una dintre traumele sale despre care îi este greu să discute.

”Băiatul cu care eram atunci, pentru că nu s-a simțit confortabil, mi-a dat un cap în arcadă, mi s-a umflat foarte tare, m-am umplut de sânge. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci eram însărcinată și la două luni am pierdut copilul pe care mi-l doream, asta e o altă traumă de-a mea. Cred că a avut o legătură cu toate stările mele de atunci, era totul bine, mi s-a spus că sarcina s-a oprit din evoluție”, a declarat Loredana Chivu, în cadrul emisiunii amintite mai sus.

Vedeta pare o femeie dură pe care nu o poate distruge absolut nimic, dar numai ea știe câte a fost nevoită să îndure și cât de multe lovituri i-a dat viața.

”Eram într-o relație, îmi doream copilul, îmi doresc copii de foarte mult timp, n-a fost să fie. Am fost la Arsenie Boca, iar când m-am întors fără să am cea mai mică impresie mi-am făcut un test de sarcină și a ieșit pozitiv, am sunat doamna ginecolog, mi-a zis să iau niște pastile să prindă sarcina, a fost o mare fericire pentru mine și am zis că e de la Dumnezeu. Îmi doresc din toată inima mea nu unul, doi și poate chiar trei”, a mai spus vedeta.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2022 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.