Pe Zanni îl știe acum o țară întreagă, după ce a câștigat îndrăgita emisiune de la Kanal D, Survivor România. Faimosul a mers în Republica Domincană neștiind că îi vă va fi chiar atât de greu și crezând că este pregătit pentru orice. A avut momente grele, dar nu s-a plâns niciodată, pentru că era obișnuit cu ele, viața sa dinainte de a ajunge celebru nefiind deloc una prea ușoară.

Zanni este acum unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, făcându-se remarcat prin intermediul emisiunii în care a rezistat până la final și de unde s-a întors cu premiul de 250.000 de lei. Dar foarte puțini știu prin ce chinuri a trecut el înainte de a ajunge aici. Recent, el le-a povestit tuturor cum era viața lui casa de copii și cât de multe a fost nevoit să îndure. Tocmai de aceea și-a doriit cu ardoarele marele premiu al competiției, pentru a-și lua casa lui și pentru a nu mai trece niciodată prin astfel de momente.

Zanni, despre viața la casa de copii

”Mă gândeam la părinţii mei în orice moment al zilei în care dădeam de un moment mai greu sau de un moment emoționant! Mă gândeam că aș fi putut fi sprijinit de părinții mei, dar am trecut peste! Măconsolam singur! De sărbători eram plin de restricții! Nu aveam voie să merg prea departe, să stau prea mult cu prietenii! Femeia care a avut grijă de noi era strictă”, a povestit Zanni potrivit wowbziz.ro.

Prietenul lui Alex Velea a spus că locuia într--un cămin unde nu îi lipsea aproape nimic din punct de vedere material, dar unde simțea enorm lipsa celor care i-au dat viață. Avea zile în care îi venea să plângă, dar refuza să o facă. Doamna care avea grijă de el și de ceilalți copii era o femeie foarte dură, care îi pedepsea ori de câte ori făceau fapte rele. Declarațiile sale au reușit să emoționeze pe toată lumea.

”Am fost într-un centru de copii care era foarte sponzoriat. Nu pot să spun că-mi lipsea ceva de sărbători, mai mult că eram restricționat. Ba chiar nu aveam voie la masă! Atât de departe se mergea cu restricțiile. Și de Crăciun și de ziua mea, când făceam o prostie, îi vedeam de la geam pe ceilalți cum mănâncă tortul de ziua mea! Mereu când mi-a venit să plâng am refuzat să plâng! Am refuzat să arăt că-mi pasă! Era un fel de a-mi masca durerea. Mă durea, dar…”, a mai declarat el potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.