Elena Marin a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show alături de logodnicul ei, unde au vorbit despre cât de greu le-a fost unul fără celălalt, dar și despre foștii concurenți care nu au avut-o prea mult la inimă. Cele mai multe certuri le-a avut cu Zanni despre care a făcut o serie de declarații bombă, chiar în direct.

Elena Marin a fost una dintre persoanele care au rezistat cel mai mult în cadrul emisiunii de la Kanal D. Dansatoarea își dorea foarte, foarte tare să câștige, dar se mulțumește și cu faptul că a ajuns atât de departe. Nu se aștepta nicio secundă ca drumul ei să fie atât de lung, iar partenerul ei este mândru de ea și de evoluția sa. Faimoasa a fost luată la întrebări în ceea ce privește scandalurile sale cu Zanni și nu a ezitat să le explice tuturor despre ce a fost vorba.

Elena Marin, adevărul despre Zanni

Vedeta a fost foarte dezamăgită de Zanni, indiferent că el a făcut un gest superb pentru ea aproape de finalul competiției. La vremea aceea, ea credea că fostul ei coleg a considerat că este vremea să lase de la el, dar și-a dat seama după că a fost doar o strategie, pentru a da bine în fața celor de acasă. Mai mult de atât, a fost șocată de cuvintele pe care el i le-a adresat, odată cu eliminarea sa din competiție. Din câte a declarat chiar ea, se pare că el s-a bucurat enorm în ziua aceea, pentru că a reușit să scape de victimizarea sa.

„Inclusiv la ultimul reward, cand Zanni m-a ales pe mine, am spus ca nu are rost sa raman ranchiunoasa. Eram pe final de competitie si am crezut ca lasam fiecare de la noi si apropiem. Cand incercam sa fac un pas si sa ma aproprii mi-am dat seama ca era gresit. Niciodata nu am inteles interesul. Si cand am iesit din competitie am spus ca mi-ar placea sa raman prietena cu Zanni. Poate prieteni e mult spus, dar sa ne salutam cand ne vedem. Ce m-a dezamagit cand am iesit din competitie, recunosc ca am fost daramata, am iesit din Consiliu si plangeam. El a iesit si a inceput sa strige „ce bine imi pare ca ai iesit din competitie, ai terminat cu victimizarea, oricum nu meritai sa mai fii in competitie”. Si a fost o ultima lovitura pe care i-o dai unui om care se afla deja in groapa. In competitie am inteles miza, apoi mi-am dat seama ca nu mai avea miza. Toate lucrurile rele pe care le-am crezut despre el s-au dovedit a fi adevarate. ”, a spus ea în cadrul emisiunii Teo Show.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.